זה הגרף מסוף מאי עד היום - כמעט חמשה אחוזים (חוץ מעוד עליה קטנה בשער הדולר)מאיפה היא יודעת את התשואות ביוני?
זה הגרף מסוף מאי עד היום - כמעט חמשה אחוזים (חוץ מעוד עליה קטנה בשער הדולר)מאיפה היא יודעת את התשואות ביוני?
גם בתקופה הזאת הרווחים היו גם ריאליים.לכאורה ב15 שנים שכללו את משבר הדוט קום בשנת 2000 ואת הסאב פריים בשנת 2008
אכן.אבל אם ניקח 20 שנה, נראה לי שגם זה לא היה.
אכן.גם בתקופה הזאת הרווחים היו גם ריאליים.
בקיצור, מה שאומר שמשקיע פסיבי יכול להמשיך להשקיע בשקט מבלי להתייחס לאף כתבה או תחזית כל שהיא.......גם בתקופה הזאת הרווחים היו גם ריאליים.
זה הגרף מסוף מאי עד היום - כמעט חמשה אחוזים (חוץ מעוד עליה קטנה בשער הדולר)
צפה בקובץ המצורף 1699195
צפה בקובץ המצורף 1699196
צודק רק לדייק 15.22%
גם אם יהיה משבר בקנה מידה עולמי אתה יכול להיות רגוע אתה מחזיק בבעלות על חברות הכי מוצלחות עם מנהלים טובים ומפתחים טובים אין סיבה שהם לא ירצו תמיד להרוויח עוד כסףאני פחות מתרגש מכתבה מיתד נאמן, והאמת בתור משקיע פסיבי מוחלט הייתי פחות מתרגש אפי' מתחזית של מומוחים גדולים יותר, אני רק רוצה לדעת האם השקעה לטווח של 15+ שנים בS&P 500 יכולה לקרוס ואני אאבד את כל כספי (כמובן ביחס למה שמושקע שם) אם לא יהיה משבר בקנה מידה עולמי שעוד לא היה כמוהו, או שאני פשוט יכול להיותר רגוע ולהמשיך להישאר פסיבי מוחלט?
@השקעות R הון @מקצועי בלבד @רחל עומסי
ממש לא!!בקיצור, מה שאומר שמשקיע פסיבי יכול להמשיך להשקיע בשקט מבלי להתייחס לאף כתבה או תחזית כל שהיא.......
לקרוא תחזיות זה ממש לא מה שמציל ממה שלא קרה 200 שנה.ממש לא!!
גם דבר שלא קרה 200 שנה יכול לקרוא עכשיו, האם זה סביר? כנראה לא, אך א"א לומר בטוח.
לגמרי!!!!!לקרוא תחזיות זה ממש לא מה שמציל ממה שלא קרה 200 שנה.
s&p בעצמו פיזור סיכונים רק בין מניותבלי קשר לכתבה. האם כדאי לפזר סיכונים?
תשואה היא פרמיית סיכון.בלי קשר לכתבה. האם כדאי לפזר סיכונים?
אכן.s&p בעצמו פיזור סיכונים רק בין מניות
היום המדד עלה ב1.02% ביום אחדאגב רק ביומיים האחרונים המדד על ב0.89%
באופן יחסי ליומיים זו עליה יפה מאוד
מי יודע כמה עליות כאלו יבואו עד שתבוא הירידה המדוברת אם בכלל
במקרה כאן השקל התחזק ב2.5 אחוז בשבוע האחרוןהיום המדד עלה ב1.02% ביום אחד
והשלים עליה של 5.09% בתוך חודש אחד
לא חבל להפסיד את כל הטוב הזה בגלל שאולי מתי שהוא יהיה ירידה.
לפי תאוריית השוק היעיל, פיזור בין השקעות ברמת סיכון זהה, זה משהו שלא יכול לפגוע בתשואה כלל.תשואה היא פרמיית סיכון.
ולכן פיזור מפחית את הסיכון אך עלול לפגוע בתשואות.
בגדול פיזור הוא תמיד דבר חיובי.
אין תיאוריה כזאת.לפי תאוריית השוק היעיל, פיזור בין השקעות ברמת סיכון זהה, זה משהו שלא יכול לפגוע בתשואה כלל.
התכוונת לתאוריה של הארי מרקוביץ, לא?לפי תאוריית השוק היעיל, פיזור בין השקעות ברמת סיכון זהה, זה משהו שלא יכול לפגוע בתשואה כלל.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: