דרוש מידע כשרות לבקבוקי קוקה קולה מחו"ל

תילתן

משתמש סופר מקצוען
כשר.jpg

ש"ך

משתמש צעיר
ידוע בעולם שיש לקוקה קולה מתכון אחיד בכל העולם, ולכן אפשר לשתות בכל מקום כי זה כביכול אם הכשר של הרב לנדא.
אך דיברתי אם אחד שבירר את זה, ואמר לי שיש מוצר בקוקה קולה שהרב לנדא לא מאשר - ולכן בכשרות של הרב חנדא יש מוצר אחד שונה מכל העולם.
הרבה אנשים [בחורי ישיבות] מסתמכים על זה שיש מתכון אחיד וקונים בשטחים קוקה בזיל הזול.

מ. ק.

משתמש מקצוען
בסיור בקוקה קולה הם עצמם הודיעו שמוצרים שלא בהכשר מיוצרים בצורה שונה.
ולכן צריך לבדוק האם הבקבוק נושא הכשר, כמו כל מוצר אחר בעולם.

חגי פאהן

משתמש סופר מקוצען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
שנים רבות נמנענו מלשתות באומן קוקה קולה, היות שאמרו שזה לא אותו המתכון שבארץ ויש חשש לסתם יינם. השנה לראשונה פגשתי יהודי שאמר שאין בכך בעיה וזה "ידוע". בכל מקרה באומן עצמה היראים שותים אך ורק פפסי (בנוסף לספרייט ומיצים טבעיים וכו' ולאפוקי קוקה קולה).

בובה בי

משתמש פעיל
ידוע בעולם שיש לקוקה קולה מתכון אחיד בכל העולם, ולכן אפשר לשתות בכל מקום כי זה כביכול אם הכשר של הרב לנדא.
אך דיברתי אם אחד שבירר את זה, ואמר לי שיש מוצר בקוקה קולה שהרב לנדא לא מאשר - ולכן בכשרות של הרב חנדא יש מוצר אחד שונה מכל העולם.
הרבה אנשים [בחורי ישיבות] מסתמכים על זה שיש מתכון אחיד וקונים בשטחים קוקה בזיל הזול.
גם לפרות יש מתכון אחד לחלב...
בכשרות צריך להבין מה שצריך לבדוק זה לא עובד בשיטת סמוך על סמוך...
לא כל דיין מבין בענייני כשרות צריך גוף/רב פוסק כשרות שמבין ויודע איך המפעל עובד ומה הוא מכניס.

בובה בי

משתמש פעיל
עוד שני נקודות
1. מי ששתה את הקולה של חו"ל ישים לב שזה פחות מתוק זה אומר שאין מתכון מדויק ואחיד.
2. אני מאמין שכל א' מאתנו צורך סוכר עם הכשר ,בקוקה קולה לפי האגדות יש 8 כפיות לכוס.

בובה בי

משתמש פעיל
שנים רבות נמנענו מלשתות באומן קוקה קולה, היות שאמרו שזה לא אותו המתכון שבארץ ויש חשש לסתם יינם. השנה לראשונה פגשתי יהודי שאמר שאין בכך בעיה וזה "ידוע". בכל מקרה באומן עצמה היראים שותים אך ורק פפסי (בנוסף לספרייט ומיצים טבעיים וכו' ולאפוקי קוקה קולה).
היום ב"ה כבר יש כשרות על הקוקה קולה באוקראינה

למדן וידען

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
2. אני מאמין שכל א' מאתנו צורך סוכר עם הכשר ,בקוקה קולה לפי האגדות יש 8 כפיות לכוס.
דווקא סוכר לכאורה לכו"ע לא צריך הכשר.
1. מי ששתה את הקולה של חו"ל ישים לב שזה פחות מתוק זה אומר שאין מתכון מדויק ואחיד.
המים והגז CO2 מקומיים ושונים, כך שזה מתבטא בטעם ובמתיקות הסופית אך זה לא הוכחה לגבי המתכון של התרכיז.

חגי פאהן

משתמש סופר מקוצען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  56  פעמים

לוח מודעות

למעלה