מי יודע האם קוקה קולה שמיוצר באוקראינה האם מותר לשתות? כלומר כשר?
פעם היה ידוע שקוקה קולה מותר לשתות בכל מקום. היום ממש לא. צריך לבדוק אם יש כשרות כמו כל מוצרמי יודע האם קוקה קולה שמיוצר באוקראינה האם מותר לשתות? כלומר כשר?
גם לפרות יש מתכון אחד לחלב...ידוע בעולם שיש לקוקה קולה מתכון אחיד בכל העולם, ולכן אפשר לשתות בכל מקום כי זה כביכול אם הכשר של הרב לנדא.
אך דיברתי אם אחד שבירר את זה, ואמר לי שיש מוצר בקוקה קולה שהרב לנדא לא מאשר - ולכן בכשרות של הרב חנדא יש מוצר אחד שונה מכל העולם.
הרבה אנשים [בחורי ישיבות] מסתמכים על זה שיש מתכון אחיד וקונים בשטחים קוקה בזיל הזול.
יש לזה OUבארה"ב גם היראים שותים קוקה
נכון . גם אני יודעת את זה.לי אמר מישהו שהוא היה משגיח של הרב לנדא והוא טס לחול הרבה והרב לנדא ז'ל אמר לו שספרייט אפשר בכל מקום וקולה לא
היום ב"ה כבר יש כשרות על הקוקה קולה באוקראינהשנים רבות נמנענו מלשתות באומן קוקה קולה, היות שאמרו שזה לא אותו המתכון שבארץ ויש חשש לסתם יינם. השנה לראשונה פגשתי יהודי שאמר שאין בכך בעיה וזה "ידוע". בכל מקרה באומן עצמה היראים שותים אך ורק פפסי (בנוסף לספרייט ומיצים טבעיים וכו' ולאפוקי קוקה קולה).
דווקא סוכר לכאורה לכו"ע לא צריך הכשר.2. אני מאמין שכל א' מאתנו צורך סוכר עם הכשר ,בקוקה קולה לפי האגדות יש 8 כפיות לכוס.
המים והגז CO2 מקומיים ושונים, כך שזה מתבטא בטעם ובמתיקות הסופית אך זה לא הוכחה לגבי המתכון של התרכיז.1. מי ששתה את הקולה של חו"ל ישים לב שזה פחות מתוק זה אומר שאין מתכון מדויק ואחיד.
אולי בלינק שהבאת הוא ענה לתושב ארץ ישראל לפי מה שמצוי בארץ ישראל?דווקא סוכר לכאורה לכו"ע לא צריך הכשר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: