אם אין לכם בעיה עם בשר בשחיטת הרבנות אז תאכלו שם. יש עדויות שבמסעדות של הרב אוברלנדר משתמשים בבשר רבנות.מה הכוונה אין כשרות?
הרב אוברלנדר כן נותן הכשר?
ההחלטה שלכם.
אם אין לכם בעיה עם בשר בשחיטת הרבנות אז תאכלו שם. יש עדויות שבמסעדות של הרב אוברלנדר משתמשים בבשר רבנות.מה הכוונה אין כשרות?
הרב אוברלנדר כן נותן הכשר?
כנ"ל זה מה שאנחנו עשינולפי מה שבדקתי, המקום היחיד בהונגריה שאפשר כיום לאכול בו ארוחות של ממש ללא חשש כשרות הוא בקרעסטיר. יש שם שתי מקומות אירוח, שבאחד מהם אפשר תמורת תשלום ליהנות מארוחה ברמה של מסעדה יוקרתית, בכשרות מצוינת.
אנחנו, בביקור שלנו, במקום להתמקם בבודפשט ולקפוץ לקרסטיר, התמקמנו באיזור קרסטיר וקפצנו לבודפשט, כך היו לנו ארוחות מסודרות ללא בעיית כשרות.
איפה המכולת הזו ממוקמת? יש גם כריכים מוכנים בהכשר "כדתיא"?יש מכולת כשרה ואפשר לקנות שם סלטים חלבי ולחמים בכשרויות של כדתיא - לונדון, שזה כשרות הכי מהודרת בלונדון ועוד כשרות מהודרת מאנטוורפן אני לא זוכרת את השם, ויש שם חטיפים שימורים ועוד מוצרים מהארץ בהכשר העדה
Budapest, Dohány u. 36, 1074 הונגריהאיפה המכולת הזו ממוקמת? יש גם כריכים מוכנים בהכשר "כדתיא"?
אין שם כריכים מוכנים אבל יש שם את כל מה שצריך כדי להכין כריכים...Budapest, Dohány u. 36, 1074 הונגריה
לא נראה לי שיש כריכים מוכנים, אבל יש שם הרבה מוצרים כשרים
בתא מטען יש קור אימים (משהו כמו -50) זה ישאר קפוא, הבעיה זה רק עד ההמראה, יכולים להשאיר את זה בשמשהטיסה לא כ"כ ארוכה, יחסית, ועם קרחום זה יישאר קפוא.
לא נראה לי שהשמש הישראלית החורפית תזיק, כי קר בחוץ בתקופה הזו בארץ - וכל שכן בבודפשט, מקסימום אפשר לשים כמה קרחומים.בתא מטען יש קור אימים (משהו כמו -50) זה ישאר קפוא, הבעיה זה רק עד ההמראה, יכולים להשאיר את זה בשמש
אנחנו נסענו עכשיו והאוכל היה בטרולי (כי היה לנו בעיית משקל במזוודה) כך שזה היה על המטוס 13 שעות אחרי זה (היה לנו עיכוב בטיסה ועד שהגענו לדירה שזה שעתיים נסיעה וכו) כל האוכל היה קפוא העוף והחלב שהקפאנו משמשים כקרחונים לכל האוכללא נראה לי שהשמש הישראלית החורפית תזיק, כי קר בחוץ בתקופה הזו בארץ - וכל שכן בבודפשט, מקסימום אפשר לשים כמה קרחומים.
אנחנו נסענו לאירופה במאי, (5 שעות טיסה) והכל נשאר קפוא לגמרי.
וגם תלוי בשעת הטיסה, אם זה אחה"צ - לילה אז בכלל אין בעיה.
כמה שנים לפחות זה תחת חב"ד.קפה תל אביב שהיה תמיד תחת ההשגחה המהודרת של הקהילה המקומית נמצא כעת תחת השגחת חב"ד. על כל המשתמע.
בביקורי לפני שנה וחצי ראיתי שם על החלון תעודה של הרב פדווא. צילמתי אותה. אחפש אותה אם תרצה.כמה שנים לפחות זה תחת חב"ד.
היה מקובל ככשר לכולם. פרויליך היו שם עוד לפני שחב"ד הגיעה לבודפשט.שאלה על העבר?
קפה פרויליך[נסגר כבר]
היה ברמה כשרותית מספקת?אם אני לא טועה היה הכשר חב"ד
מה זה אומר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: