עוגות/עוגיות כשמבינים פתאום שמשהו גדול מאוד קרה וצריך בזמן קצר להתארגן לחג-

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
בזמן כזה,
מכינים עוגה קלה להכנה, מהירה, אבל--- טעימה.

אז כשנשמע שהמשיח בא, ותשעה באב יהפוך ליום חג, בעז"ה, עוד השנה, תכינו אותה.
היא מעולה.
טעימה
לא יבשה [אם לא תאפו אותה יותר מדי ותייבשו אותה...]

עוגת שיש קפה ושוקולד
IMG_9360_533x800.jpg


2 תבניות אינגליש

אין צורך במיקסר


6 ביצים
2 כוסות סוכר
1 כוס שמן
3 כוסות קמח
1 כוס חלב סויה [או חלב לחלבי, או מיץ תפוזים או מים]
2 אבקת אפיה
2 כפות גדושות קפה נמס
1/4 שמן
1/4 מים
2 כפות קקאו

טורפים ביצים שלימות בעזרת מטרפה יחד העם הסוכר, בקערה גדולה. מוסיפים שמן [1 כוס], טורפים. מוסיפים קמח, חלב סויה, אבקת אפיה, 2 כפות גדושות אבקת קפה נמס וטורפים לבלילה אחידה ללא גושים.
יוצקים 3/4 מהכמות ל-2 תבניות אינגליש מרופדות בניר אפיה.

לרבע הנותר מוסיפים את רבע הכוס הנוסף של השמן ושל המים ואת הקקאו.
מערבבים היטב.
מזלפים למרכז העוגה בפס לאורך העוגה- בשתי התבניות

אופים ב 180 מעלות חצי שעה.
לאחר חצי שעה בודקים אם העוגה יבשה. ברגע שהיא יבשה ועובר א מבחן הקיסם מוציאים מהתנור.


אפשר להכין בתבנית A4.
אפשר לזגג בזילופים של זיגוג קפה:
100 גרם אבקת סוכר
1 כף מים
1 כף שמן
1 כפית אבקת קפה נמס

IMG_9359_533x800.jpg




והלוואי ונזכה לאכול ממנה עוד השנה בחג תשעה באב.
 

פלוסקה

משתמש חדש
העוגה באמצע אפיה, אבל ממש גולשת החוצה, זה הגיוני?
עשיתי ב2 אינגליש
ועוד שאלה-היא נמצאת כבר כמעט שעה בתנור ועדיין לא עוברת את מבחן הקיסם,
מה יכולה להיות הסיבה?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
נראה מעולה
אפשר להוריד מהביצים?
לא כדאי
העוגה באמצע אפיה, אבל ממש גולשת החוצה, זה הגיוני?
עשיתי ב2 אינגליש
ועוד שאלה-היא נמצאת כבר כמעט שעה בתנור ועדיין לא עוברת את מבחן הקיסם,
מה יכולה להיות הסיבה?
אולי מלאת יותר מדי בתבנית?

מעניין לגבי הזמן
שעה נשמע לי המון אבל תשאירי אותה שתהיה יבשה. לא מכירה את התנור שלך
 

רבקי בינעט

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
העני תודה ניתן לבנות להכין לכבוד שבת!
בשורות טובות.
 

מגדלור

משתמש מקצוען
לכולםםם יש מטרפה?
נראה לי ערבול בכף לא מספיק ולכן אני פותחת תמיד מיקסר
יש אופציות אחרות?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
לכולםםם יש מטרפה?
נראה לי ערבול בכף לא מספיק ולכן אני פותחת תמיד מיקסר
יש אופציות אחרות?
עדיף מטרפה, בהחלט
ואם את שואלת אותי, רק אם, תקני לך אחת, שווה שיהיה בבית. לאחרונה אני מוציאה מיקסר בעיקר לבצקים והקצפות. כל השאר- כולל 99% מהעוגות- בקערה ומטרפה
 

+INSPIRE

תכנון עם השראה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
מה זאת התוספת בסוף של האבקת סוכר,
איך מוסיפים אותה, יצא לי מרקם של בצק?
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  40  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה