ואיך?לפנות לאבחון, במסגרת קופ"ח (תורי המתנה ארוכים יותר), או באופן פרטי.
במקביל אפשר להתחיל לטפל בקשיים שעולים, עוד לפני מתן האבחנה.
רק לגבי זה -מומלץ לגשת לביטוח לאומי דרך אחת החברות העוסקות בזה בכדי שלא תפספסו שום דבר בדרך ולא תפסידו. לשים לב, יש הבדלים גדולים מאד בדמי הטרחה שהם גובים, כדי מאד לברר אצל כמה לפני שסוגרים.
בהצלחה ורוב נחת.
נכון.רק לגבי זה -
לא מומלץ בכלל. חבל הל הכסף
אם אכן זאת האבחנה, תתיעצו עם הורים או מישהו שמבין איך להגיש, וזה די פשוט להגיש לבד.
ההגשה אכן פשוטה מאד באתר של הביטו"ל, אבל כדי מאד לברר קודם 2 נתונים:רק לגבי זה -
לא מומלץ בכלל. חבל הל הכסף
אם אכן זאת האבחנה, תתיעצו עם הורים או מישהו שמבין איך להגיש, וזה די פשוט להגיש לבד.
תראי, במה שפרטת כאן אין שום נקודה ששוללת לקות תקשורת. אבל גם לא מחייבת את זה. נשמע ברור שיש לה קושי, ואת גם כותבת קשיי שפה - מי אבחן אותם? איפה היא מטופלת?הבת שלי כבת 5, הגננת אומרת שהיא לא מוציאה מילה מהפה וכשהיא שואלת אותה שאלות היא לא מסמנת כן או לא
יש לה קשיי שפה והבנה בעיות בוויסות החושי עקשנות והיא לא משתפת פעולה,
מצד שני היא כן חכמה ומבינה עניין ונראה שכן יש לה אנטלגנציה רגשית - לאחרונה הם למדו בגן על רגשות ומאז היא יכולה לשאול אותי כל יום לפחות 10 פעמים: אמא למה את עצובה? עד שזה מעצבן את אחיה...
יש לכם כוון על מה זה יושב? (לקחתי אותה לאבחון אבל היא ברחה מהחדר...)
אבל זאת ילדה עם אנטלגנציה רגשית מסויימת - היא רואה תמונה של אדם כועס ושואלת למה הוא עצוב וכדו' לדוג'... וכפי שידוע לי ילדים על הרצף צריכים לעבוד איתם ולפתח להם את האינטלגנציה הרגשית,תראי, במה שפרטת כאן אין שום נקודה ששוללת לקות תקשורת
היום יש הגדרה: על הרצף בתפקוד גבוה.אבל זאת ילדה עם אנטלגנציה רגשית מסויימת - היא רואה תמונה של אדם כועס ושואלת למה הוא עצוב וכדו' לדוג'... וכפי שידוע לי ילדים על הרצף צריכים לעבוד איתם ולפתח להם את האינטלגנציה הרגשית,
היא גם מאוד אוהבת את אחיה התינוק כפי שציינתי
אבחון תקשורת הוא עניין מסובך ודורש מקצועיות מיוחדת.אבל זאת ילדה עם אנטלגנציה רגשית מסויימת - היא רואה תמונה של אדם כועס ושואלת למה הוא עצוב וכדו' לדוג'... וכפי שידוע לי ילדים על הרצף צריכים לעבוד איתם ולפתח להם את האינטלגנציה הרגשית,
זה לא בהכרח שולל אפשרות של לקות תקשורת.אבל זאת ילדה עם אנטלגנציה רגשית מסויימת - היא רואה תמונה של אדם כועס ושואלת למה הוא עצוב וכדו' לדוג'... וכפי שידוע לי ילדים על הרצף צריכים לעבוד איתם ולפתח להם את האינטלגנציה הרגשית,
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: