היא ממש לא מתביישת שבעלה קטן ממנהממש לא מובן
מה היא מתביישת שבעלה יותר קטן ממנה?
אני חושבת שזה מקום לגאווה, שאפילו שאישה יותר גדולה היא מכניעה את עצמה לבעל
ברורידעתם בני כמה ההורים שלכם?
אני מאוד מקווה שלילדים שלי (לא משנה אם ידעו או לא) לא יהיה גישה למחשב ולאגרוןאני לא חושבת שיש בעיה היום כל ילד בשניה פותח אגרון ומגלה בדיוק בני כמה הוריו
אין עניין לעשות עסק מדבר שלא מספיק חשוב ועקרוני לטעמי -- תשמרו את הכוחות שלכם לדברים החשובים באמת...
אולי כבר תשאלי על שמות ההורים ?
הייתה לי חברה ששאלו אותה איך קוראים לאמא שלה בשביל להתפלל עליה שרה בת .. אז היא אמרה אבל אסור לי להגיד (מדובר בבחורה בת 20)
@א חסידישער איד .....אני מאוד מקווה שלילדים שלי (לא משנה אם ידעו או לא) לא יהיה גישה למחשב ולאגרון
לא מבין איך זה דבר כזה פשוט שהם יכולים פשוט לבדוק...
אצלנו כל הילדים יודעים את גיל ההורים. גם את גיל הסבים והסבתות. וגם את זה ש"אמא יותר גדולה מאבא, ולמרות זאת אבא יותר חשוב".נתקלתי במשפחה, (כיום, בדור שלנו) שזה אחד הסודות הכי כמוסים בבית
לשאלתי , ענתה לי האם , שהסיבה היא שהאבא צעיר מהאמא בכשנתיים , ומרגיש לה לא מכבד או מבלבל את הילדים
ולכן הם שומרים את עניין גילאי ההורים בסוד .
כנ"ל.בטח שידענו
מאז שאני בת 10 (בכורה) כל שנה היינו קונים מתנה ביום הולדת
התחיל ב-5 ש"ח (היום קצת יותר )
וכותבים מכתבים שמצוין שם הגיל
ובכל זאת נראה לי יצאתי מחונכת
היום אנחנו כבר לא עושים את זה...וכותבים מכתבים שמצוין שם הגיל
אבא "יותר" חשוב מאמא??!!אצלנו כל הילדים יודעים את גיל ההורים. גם את גיל הסבים והסבתות. וגם את זה ש"אמא יותר גדולה מאבא, ולמרות זאת אבא יותר חשוב".
כן, זה מה שאומרים אצלנו לילדים, שחושבים שהחשיבות היא לפי הגיל.אבא "יותר" חשוב מאמא??!!
למה אני לא חונכתי לכזה דבר?
את זה מחנכים אותה, אותך מחנכים למכבדה יותר מגופו וכו'.אבא "יותר" חשוב מאמא??!!
למה אני לא חונכתי לכזה דבר?
אני גם שמעתי שזה סגולה לאריכת ימיםנראה לי שיש לזה איזשהו מקור
אזישהו סגולה לאריכות ימים שהילדים לא ידעו את גיל הוריהם
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: