ממש לא מובןנתקלתי במשפחה, (כיום, בדור שלנו) שזה אחד הסודות הכי כמוסים בבית
לשאלתי , ענתה לי האם , שהסיבה היא שהאבא צעיר מהאמא בכשנתיים , ומרגיש לה לא מכבד או מבלבל את הילדים
ולכן הם שומרים את עניין גילאי הילדים בסוד .
די מובן
כנראה הם מרגישים שזה קצת מעצבן אותך,ההורים שלי באמת לא אהבו לומר מה הגיל אבל אמרו כשנדנדנו להם..
כעת אני מבין אותם, כי מהילדים שלי אני לא מסתיר והם שואלים אותי בערך פעם ביומיים בן כמה אני ומי יותר גדול, אבא או אמא.
צודקת לחלוטין!אני לא חושבת שיש בעיה היום כל ילד בשניה פותח אגרון ומגלה בדיוק בני כמה הוריו
אין עניין לעשות עסק מדבר שלא מספיק חשוב ועקרוני לטעמי -- תשמרו את הכוחות שלכם לדברים החשובים באמת...
אולי כבר תשאלי על שמות ההורים ?
אחת מהבנות שלי הייתה קוראת לי בשם פרטי עד גיל 5 ~אני לא אכפת לי שהילדים שלי ידעו,
אפילו מספרת להם איך קוראים לי,
ומסבירה להם שהם צריכים לקרוא לי אמא (אבל גם לי יש שם)
הסודיות הזאת לדעתי רק יוצרת ריחוק.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: