לקחתי את זה מהאתר של אביגיל, (לא מייזליק, לא זוכרת איזה)
יצא מאד טוב:
עוף עם שעועית ירוקה
מצרכים:
3 כרעיים חתוכים
1 בצל גדול וקצוץ
4-5 שיני שום קצוצים
כ-3 כפות שמן
2 כפות רסק עגבניות
1/2 כפית פלפל שחור
1 כף פפריקה
1 כף א.מרק עוף
כ- 1/2 שקית שעועית ירוקה קפואה
2 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
3 כוסות מים רותחים
אופן ההכנה:
בסיר רחב יוצקים שמן ומטגנים את הבצל הקצוץ,כשמזהיב מוסיפים שיני שום קצוצים ומטגנים עוד 2 דקות. מוסיפים את הרסק עגבניות,1 כוס מים חמים,פלפל שחור,פפריקה,א.מרק עוף ומערבבים היטב.מסדרים את הכרעיים
ומעל מפזרים את השעועית והתפוחי אדמה.מוסיפים לסיר עוד 2 כוסות מים חמים.מביאים לרתיחה ומנמיכים להבה.
מבשלים כ-40 דקות.
מגישים עם אורז לבן.
אפשר לבשל עם שעועית צהובה או כל ירק אחר.
יצא מאד טוב:
עוף עם שעועית ירוקה
מצרכים:
3 כרעיים חתוכים
1 בצל גדול וקצוץ
4-5 שיני שום קצוצים
כ-3 כפות שמן
2 כפות רסק עגבניות
1/2 כפית פלפל שחור
1 כף פפריקה
1 כף א.מרק עוף
כ- 1/2 שקית שעועית ירוקה קפואה
2 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
3 כוסות מים רותחים
אופן ההכנה:
בסיר רחב יוצקים שמן ומטגנים את הבצל הקצוץ,כשמזהיב מוסיפים שיני שום קצוצים ומטגנים עוד 2 דקות. מוסיפים את הרסק עגבניות,1 כוס מים חמים,פלפל שחור,פפריקה,א.מרק עוף ומערבבים היטב.מסדרים את הכרעיים
ומעל מפזרים את השעועית והתפוחי אדמה.מוסיפים לסיר עוד 2 כוסות מים חמים.מביאים לרתיחה ומנמיכים להבה.
מבשלים כ-40 דקות.
מגישים עם אורז לבן.
אפשר לבשל עם שעועית צהובה או כל ירק אחר.