איזה כיף שהאשכול הזה נפתח, בדיוק רציתי לפתוח כזה היום..
יש פה דברים טובים!
ואלו שלי:
עוף בדבש ויין
מטגנים טבעות בצל
מעליהם כרעיים
כף דבש
יין אדום מתוק
לבשל 3 שעות על אש נמוכה, עד שנהיה רוטב סמיך והעוף רך רך.
(אפשר לבשל יחד בסיר תפו"א, הם יוצאים חומים ורכיםםםםםם)
עוף בבצל מטוגן ופטריות
מטגנים בצל להזהבה
מוסיפים קופסת פטריות
את הכרעיים עוטפים בקמח
ומניחים מעל כל כרע קוביה קטנה של מרגרינה
אופים מכוסה שעה וחצי בחם 180
שופכים מלמעלה את הבצל עם הפטריות ואופים מגולה עוד חצי שעה
כדאי להניח את העופות צפופים בתבנית, ככה יותר קל לפזר את הבצל
יש פה דברים טובים!
ואלו שלי:
עוף בדבש ויין
מטגנים טבעות בצל
מעליהם כרעיים
כף דבש
יין אדום מתוק
לבשל 3 שעות על אש נמוכה, עד שנהיה רוטב סמיך והעוף רך רך.
(אפשר לבשל יחד בסיר תפו"א, הם יוצאים חומים ורכיםםםםםם)
עוף בבצל מטוגן ופטריות
מטגנים בצל להזהבה
מוסיפים קופסת פטריות
את הכרעיים עוטפים בקמח
ומניחים מעל כל כרע קוביה קטנה של מרגרינה
אופים מכוסה שעה וחצי בחם 180
שופכים מלמעלה את הבצל עם הפטריות ואופים מגולה עוד חצי שעה
כדאי להניח את העופות צפופים בתבנית, ככה יותר קל לפזר את הבצל