איזה מבול של שאלות אז נענה על ראשון ראשון ואחרון אחרון...אשמח לתשובה יותר ברורה
אני בכל מקרה קונה כל חודש חופשי חודשי ארצי....
כרגע אין לי סטודנט
כמה עולה חופשי ארצי שנתי? ומה ההפרש שזה יוצא לחודש?
איפה אפשר לסדר סטודנט?
עד מתי אפשר לקנות את החופשי שנתי?
ואם לא שווה כבר ללמוד משהו עם אני משלמת על הסטודנט?
נרשמתי עם קוד הנציג הזהנכינסים לאתר מעינות בקהילה לוחצים להרשמה לקורס ממלאים פרטים ורשמים קוד נציג 2233
ומקבלים למייל אוטומטי אישור לימודים וכרטיס סטודנט
ועם הפרטים הללו נכנסים לאתר אופון או לרשימת הנציגים שמקבלים במייל בכל הארץ
באתר או באפליקציה?רק מעדכן שהטענתי בהופ און וזה עבד
אני הטענתי באתרבאתר או באפליקציה?
למה לי עדיין מבקש קוד אימות בסוף?
יש. כתוב בפירוש טעינת פרופיל סטודנטיש לי כרטיס סטודנט אך שבאתי להירשם דרך האתר הוא לא נותן לי בלי שאני אבחר חוזה תקופתי, אין אפשרות לסטודנט רגיל לא מורחב ???
חופשי ארצי 225 ק"מתודה,
שנה שעברה עשיתי מורחב והטענתי חופשי שנתי במודיעין עילית בערך ב400 שקל ... והשנה אין את זה איזה וזה כדאי לי להטעין???
אם אתה מעוניין רק בהנחה של 33% תעשה סטודנט רגיליש לי כרטיס סטודנט אך שבאתי להירשם דרך האתר הוא לא נותן לי בלי שאני אבחר חוזה תקופתי, אין אפשרות לסטודנט רגיל לא מורחב ???
תעשה חופשי חודשי 225 ש"חחופשי שנתי 225 קילומטר אני לא בטוח שווה לי כי בגדול אני נמצא במודיעין עילית ויוצא פעם פעמיים בחודש לצפון וקורה שגם כמה פעמים בחודש מסתובב באזור המרכז (בני ברק ירושלים) השאלה אם יש משהו יותר זול
בהנחה של 33 % כמדומניתעשה חופשי חודשי 225 ש"ח
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: