היום דיברתי עם נציג של הופון והוא אמר שאין אפשרות להטעין סטודנט באתר.אני הטענתי באתר
ועבד לי
רק באפליקציה!!!
אז די מעניין הנס שקרה לך....
היום דיברתי עם נציג של הופון והוא אמר שאין אפשרות להטעין סטודנט באתר.אני הטענתי באתר
ועבד לי
חופשי ארצי 225 ק"מ
ב1350
השנה סמסטריאלי יוצא שווה יותר , עולה באזור ה 500 ש''ח עד 225 ק''מאני מעוניין בחופשי שנתי
לכל מי שעושה סטודנט או דרך מכללה מסוימת?למי שפספס זה רשימת החנויות בהם יש הטבות למי שעושה סטודנט
זה לשנה מלאה?השנה סמסטריאלי יוצא שווה יותר , עולה באזור ה 500 ש''ח עד 225 ק''מ
זה באמת לא כולל את יולי אוגוסט אך מתאים בהחלט למי שנוסע על בסיס יומי במהלך השנה ובחופש פחות וכמדומני שבחישוב של חדשים נוספים חפשי חדשי, יוצא עדיין זול יותר, אך כדאי לבדוק מדויק.זה לשנה מלאה?
זה לא רק ל10 חודשים?
זה יוצא 111.4 לחודש (557 לסמסטר) (לא כולל יולי-אוגוסט)זה באמת לא כולל את יולי אוגוסט אך מתאים בהחלט למי שנוסע על בסיס יומי במהלך השנה ובחופש פחות וכמדומני שבחישוב של חדשים נוספים חפשי חדשי, יוצא עדיין זול יותר, אך כדאי לבדוק מדויק.
1350 ש"חאיך אפשר לעשות חופשי שנתי? וכמה זה עול
כל הארץ ללא אילת ללא רכבת1350 איפה לאיזה איזור בארץ ???
ממש תודהזה יוצא 111.4 לחודש (557 לסמסטר) (לא כולל יולי-אוגוסט)
וחופשי שנתי יוצא 112.5 לחודש (1350 שנתי)
לאברך סטנדרטי ודאי שווה לעשות שנתי
מאמעש אזויחופשי שנתי לכל הארץ ???? או חופשי חודשי
יש לך מושג מה התאיריכם של הסמסטרים? איך זה הולך?
איפה עושים את זה?איך אפשר לעשות חופשי שנתי?
כן יש הרבה שמצלחים (ויש כאלה שנתקלים בבעיות)שורה תחתונה, מישהו הצליח להטעין?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: