סקרן בקטנה
משתמש פעיל
קניתי באלי אקספרס ב15ש"ח מה שהבנתי פה זה שלהשתמש בו יכול להיות בעייתי עם חומר שייכתב על חומר אחר אז כמה אפשר כן להשתמש? בניהול דיסקים הוא מופיע כ1TB @משחזר מידע
ובאיזה כמות? אב אפי' שכתוב עליו סאן דיסק שנראה מקורי?בדרך כלל אין להם אורך חיים גבוה, כלומר לא לסמוך עליו כגיבוי כלל. רק להעברות קצרות מועד.
אין צל של ספק שהוא מזוייףובאיזה כמות? אב אפי' שכתוב עליו סאן דיסק שנראה מקורי?
מחק את כל המחיצות בכרטיסבניהול דיסקים הוא מופיע כ1TB
אין בו שום מחיצהמחק את כל המחיצות בכרטיס
נתק וחבר שוב
מה מופיע בניהול דיסקים ?
האמת שהזמנתי אותו בשביל משחק של הילדים לכן לא היה איכפת לי אבל זה מעניין בכלל יש מוצר כזה במקומות רגילים? ואם כן כמה זה עולה?נראה לי שעדיף להשתמש בו כמשחק לילדים מאשר לשמור עליו חומר.
מנסיון:קניתי באלי אקספרס ב15ש"ח מה שהבנתי פה זה שלהשתמש בו יכול להיות בעייתי עם חומר שייכתב על חומר אחר אז כמה אפשר כן להשתמש? בניהול דיסקים הוא מופיע כ1TB @משחזר מידע
יש לי כרטיס אחר שהוזמן מאלי אקספרס משהו כמו 16 GB ועובד מעולה למעלה משנה רק פה זה באמת מוגזם 1TB ב15 ש"ח..לא לקנות מוצרי אלקטרוניקה בעלי אקספרס-
מוחק והורס את החומר!!!
לא אומרת -מנסיון:
יש לי כרטיס אחר שהוזמן מאלי אקספרס משהו כמו 16 GB ועובד מעולה למעלה משנה רק פה זה באמת מוגזם 1TB ב15 ש"ח..
נכון בגלל זה אני שואל את המקצוענים...@אסתי מהודר
@סקרן הקו
יש הבדל בין 16 גיגה לטרה
אני מזמינה המון אלקטרוניקה
מעלי
והכל ב"ה מצוין!!!
אם את רוצה קישורים- תכתבי לי
מה שלא עבד קיבלתי החזר מלא (רק מוצר אחד)
מה שהוא אמר, ללחוץ לחצן ימני על החלק הכחול שרואים בתמונה ולבחור 'מחק אמצעי אחסון'
אחרי המחיקה? מענייןנשאר אותו דבר
אתה רואה שם מחיקה?אחרי המחיקה?
מה זה אומר? שאין אצלי שם כלום? יש אפשרות לאתחל לסוג אחר לעשות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: