סקרן בקטנה
משתמש פעיל
אני כבר מבין שהוא בעייתי ומה שאני שואל בכמה גיגה כן אפשר לסמוך עליו או שבכלל לא?
יתכן שהתוכנה הנ"ל תיתן לך אינדיקציה אם בכלל.אני כבר מבין שהוא בעייתי ומה שאני שואל בכמה גיגה כן אפשר לסמוך עליו או שבכלל לא?
יתכן שהתוכנה הנ"ל תיתן לך אינדיקציה אם בכלל.
תריץ בדיקה.
* ששלמת 15 שקל על משו שלא שוה גרושמה זה אומר?
תעדכן אותנו כמה זמן זה החזיק מעמד, לא נראה לי יותר מכמה העתקות נוספות.אני קניתי עכשיו 256 ג'יגה ב40 שקל, זה מצוין ועובד טוב
בשביל בדיקה עשיתי לו פורמט מלא שלקח הרבה זמן (בערך יום שלם)
רק המהירות העברת נתונים ממש נמוכה בערך 10 מגה
חשבתי שזה יהיה טוב למצלמה אבל אחרי כמה תמונות ברצף או כמה שניות של הסרטה
המצלמה נחנקת ומבקשת להמתין בסבלנות עד לסיום כתיבת הנתונים שצילמת....
אבל בשביל גיבוי לאחסן חומר זה מצוין. (כמובן לא לסמוך רק עליו, לפחות עוד עותק אחד)
בינתיים מילאתי את כולו לגיבויתעדכן אותנו כמה זמן זה החזיק מעמד, לא נראה לי יותר מכמה העתקות נוספות.
הלוואילפחות עוד עותק אחד
אין להם גם שום בעיה לזייף לגמרי.בינתיים מילאתי את כולו לגיבוי
קישור למי שרוצה לראות
כאן
מעצבן שחשבתי שזה סאן דיסק בסוף שמתי לב שכתוב כמעט אותו דבר SUNDISK
שינוי קטן באות אחת וזה כבר ממש לא אותו דבר
בכותרת הם כותבים כמו המקורימעצבן שחשבתי שזה סאן דיסק בסוף שמתי לב שכתוב כמעט אותו דבר SUNDISK
שינוי קטן באות אחת וזה כבר ממש לא אותו דבר
המבחן הכי קל והכי פשוטבכותרת הם כותבים כמו המקורי
איך עושים את זה?ממלאים את הסקטור הראשון באפסים
עם תוכנה כמו HxDאיך עושים את זה?
זה מיועד במקור למצלמה של ילדים ולזה מספיק כמה MB בודדים* ששלמת 15 שקל על משו שלא שוה גרוש
* חיכית עליו שיגיע לא יודע כמה זמן
* מבזבז על זה חשמל (שימוש במחשב)
* מבזבז זמן של שעות על גבי שעות בנסיון להציל משו שמלכתחילה היה ידוע שגם לא שוה לצור על פי צלוחיתו
באמת נראה לך שמישו בסין נפל על הראש ומוכר איחסון של 444GB ב15 שקללמרות שלפי הבנתי הדלה יש בו מקום של 444 GB
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: