איפה ממוקם טרמינל 89 ?
למישהו יש מפה של הטרמינלים ?
צריך להנפיק את הכרטיס עד שעתיים לפני הנסיעה.האם מישהו יכול לומר לי דחוף, כתוב באתר של אגד לאחר שמבצעים את ההזמנה, שצריכים להנפיק את הכרטיסים מהאילתומט, ואיך שהבנתי יש אילתומט רק בתחנה המרכזית ואולי ברב שפע? יכול להיות דבר כזה? בשביל מה עושים אוטובוסים מהשכונות אם בכל מקרה שעתיים לפני הנסיעה אני צריך לנסוע לתחנה המרכזית להנפיק את הכרטיס?
אשמח למידע דחוף
תודה מראש
יש קו מכירת והחלפת כרטיסים יש שם הרבה אנשים שמשאירים הודעות אתה יכול להשאיר הודעה שאתה מחפש ואולי יצרו איתך קשר, המפר הוא 0799172855אני זקוק לכרטיס אחד מביתר עילית למירון ביום חמישי בשעה 12:00 או 13:00
אשמח למידע
ניסיתי שםיש קו מכירת והחלפת כרטיסים יש שם הרבה אנשים שמשאירים הודעות אתה יכול להשאיר הודעה שאתה מחפש ואולי יצרו איתך קשר, המפר הוא 0799172855
בהצלחה
מקור?צריך להנפיק את הכרטיס עד שעתיים לפני הנסיעה.
אפשר כמה ימים לפני.
יש לך אילתומט בחזון אי"ש פינת האדמור מנדבורנה צמוד ללאומית אתה מגיע עם מספר הזמנה ת.ז טלפון שהזמנת איתו מקיש במערכת ואז זה מדפיסמה הכוונה אילתומט ... והאם יש כזה דבר בבני ברק כי אני קניתי דרך האתר ואיך אני מנפיק את הכרטיס...
אגב בבני ברק כבר אזלו כל הכרטיסים הלוך מ12 בצהריים עד 7 בערב
תודה...........
למישהו יש מידע על נסיעה מטבריה למירון וכן חזור?
אנחנו מתארחים בטבריה שבת (מיום חמישי)ורוצים לעלות למירון בחמישי.
אשמח למידע.
יש את הופמן כמו כל שנה אבל הם עולים באזור התשעים שקלהכרטיסים באגד אזלו לגמרי
מישהו יודע על עוד חברה שעושה הסעות מבני ברק למירון ? ביום חמישי בשעות הערב.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: