שלמה הצדיק
משתמש פעיל
יש מספר למכירת כרטיסים למי שבסוף לא רוצה ליסוע בשעה מסויימת וכו'
המספר הוא 0799172855
המספר הוא 0799172855
במה אתה לא מסתדר??ניסיתי לפתוח את היקור להזמנת כרטיסים וקצת הסתבכתי איך מזמינים בבני ברק למירון
תודה רבה
האם חובה לדייק בשעת החזרה?
נגיד אם קניתי כרטיס ששעת החזור שלו 21:00,
אין מצב שאני חוזרת בשעה אחרת?
והקפצה נוספת...מאמינה שאפשר לחפף ..
אף אחד לא הולך לעמוד על הראש.
נראה לך שיש אפשרות לאכוף כזה דבר על מאות אלפי איש?
ואגב, יש אופציה כזו?אני קונה כל שנה כמה אוטובוסים שלמים באגד
והשנה לא ידעו מה יהיה
והיום קיבלתי עדכון שהכל יהיה "כרגיל" (בתפוסה של 45 נוסעים לאוטובוס במקום 55)
וב"ה כבר קניתי את האוטובוסים שלי
לציבור הם יפתחו לכאו' מחר.
מומלץ לקנות כמה שיותר מהר, כי יהיה לחץ גדול כי האנשים יסעו יותר מוקדם ובמשך הלילה עקב כך של"ג חל בערש"ק
נסיעה טובה..........
האם יש דרך להזמין אוטובוס???אני קונה כל שנה כמה אוטובוסים שלמים באגד
והשנה לא ידעו מה יהיה
והיום קיבלתי עדכון שהכל יהיה "כרגיל" (בתפוסה של 45 נוסעים לאוטובוס במקום 55)
וב"ה כבר קניתי את האוטובוסים שלי
לציבור הם יפתחו לכאו' מחר.
מומלץ לקנות כמה שיותר מהר, כי יהיה לחץ גדול כי האנשים יסעו יותר מוקדם ובמשך הלילה עקב כך של"ג חל בערש"ק
נסיעה טובה..........
עברו, בלי אגד...מה פתאום..
לא היו צריכים לציין שעת חזרה אף פעם
אני לא מאמינה שיש אנשים שעברו את ל"ג בעומר בלי מירון
והחסידים שכאן?רבותי, רבותי!
תקראו קצת יתד נאמן...
מפורש בעיתון שאין הקפדה על שעת החזרה, וזה ככה באתר רק בגלל שהאתר הזה משמש לקניית כרטיסים לאילת [היל"ת...] במשך כל השנה, ששם כמובן חובה לציין שעת חזרה.
וחוצמיזה, אילתומט זה מכשיר שמוצב בתחנה המרכזית בירושלים איפה שהמודיעין של אגד, וגם בגאולה רח' נחום 7.
בב"ב יש ברחוב חזון אי"ש 89 ובאשדוד - ברחוב רבי חנינא בן דוסא 4.
יש מצב לקבל את כל המודעות הללו כאן?זה לא יתד כתבו את זה, זו מודעה של הרשות לתח"צ בשילוב עם אגד קוים ועוד.
לפי כל השנים- הכל באותו מסלוליש אוטובוסים של אגד חזור ממירון לירושלים שמגיעים לשכונות או שכל האוטובוסים לירושלים באותו מסלול?
ראיתי שהרכבת האחרונה לכרמיאל יוצאת ביום חמישי בשעה 20:30 מתל אביב אין אחרי זה עוד רכבות?א. מתחנת רכבת בכרמיאל למירון- שאטלים בחינם.
יש לציין כי שעות היציאה הן מהחניונים. ואם רוצים להגיע לשעת היציאה יש להקדים לצאת בשאטל מההר כחצי שעה לפני.
קחו בחשבון שבגלל שזה יום שישי צפוי להיות עומס עצום ביציאה מההר מיד אחרי שחרית.
שאלה:
איפה מזמינים כרטיסים לרכבות ה"מיוחדות" הישירות לכרמיאל?
באתר של רכבת ישראל כתוב שההזמנה 87 שעות לפני הנסיעה (מה הקטע?) אבל מס' המקומות הפנויים, בשונה משאר הקווים לכרמיאל- הוא 0.
כלומר: זה סגור ל"קומונות" חסידיות??? מי סגר בפני המון העם שאין לו "שלוחים" את האופציה להגיע ברכבת ישירה???
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: