למה לאמי שרוצה לנסוע דרך האוטובוסים הפרטיים יש דבר כזה?
כי אני רואה שם אוטובוסים פרטייםלמה לא
נכון צריך לארגן אוטובוס ו 50 איש שירצו לנסוע איתוכי אני רואה שם אוטובוסים פרטיים
רק 50 מקומות
תחבורה ציבורית זה אגד וכולי
אז פונים להופמן וכו' או לבד?נכון צריך לארגן אוטובוס ו 50 איש שירצו לנסוע איתו
או להתחבר לאוטובוס מאורגן של איזה קהילה או חברה כמו הופמן וכדומה
אפשר לבד ואפשר דרך הופמן או דרך איזה קהילה חסידיתאז פונים להופמן וכו' או לבד?
כל אחד יכול לארגן אוטובוס פרטי ולקנות כרטיסים דרך המערכתמי שרוצה לנסוע דרך האוטובוסים הפרטיים יש דבר כזה?
אני חושב שאתם לא צודקיםבגלל אנשים שקנו מהמרכז נסיעה מחצור וצפת נגמר לאלו שגרים שם!!!!!!!!!
חבללל
בחיבור של שדרות לוי אשכול עם שדרות ברלב (כביש1 עירוני)מישהו יכול להסביר לי איפה התחנה בגבעת התחמושת בירושלים?
מסובך להגיע לשם?
יש 21,000 כרטיסים מצפת (כמות דומה לכל הכרטיסים מירושלים)בגלל אנשים שקנו מהמרכז נסיעה מחצור וצפת נגמר לאלו שגרים שם!!!!!!!!!
חבללל
אני מעונינת לקנות איך אפשר ליצור קשריש לי כרטיס מבני ברק בשעה 12 בבוקר של ל"ג בעומר למכירה, כל המעונין שיתייג אותי. תודה
בבית שמש לבד יש יותר מ10000 חרדים אנשים נשים וטףמצד שני זה היה בבית שמש - ורבים נסעו כבר למירון או של יסעו במיוחד לבית שמש בשביל ר' מיילך
השאלה הגדולה אם במתחם הזה גם מי שלא מצליח להיכנס לקודש פנימה יכול לראות קצת מרחוק
לי יש כרטיס אחד ל07:00 בבוקריש למישהו למכור 2 כרטיסים מירושלים למירון בשעות הבוקר 07:00 08:00 או 09:00
תודה!
קרוב ל50 אלף כרטיסים מיועדים לאזור מירון (צפת טבריה חצור ואליפלט)בכוונה שמו הרבה כרטיסים באיזור הצפון. יודעים שאנשים מתאכסנים שם.
מגבעת התחמושת או עתירות מדע?לי יש כרטיס אחד ל07:00 בבוקר
יש הרבה אנשים שנוסעים עם רכב פרטי לטבריה צפת חצוררוב ל50 אלף כרטיסים מיועדים לאזור מירון (צפת טבריה חצור ואליפלט)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: