אבל ברגע שכותבים באתר רכב פרטי הוא מפנה לאליפלט?אולי מצפת
אבל ברגע שכותבים באתר רכב פרטי הוא מפנה לאליפלט?אולי מצפת
לא כותבים רכבים פרטיים עושים תחבורה ציבורית מצפתאבל ברגע שכותבים באתר רכב פרטי הוא מפנה לאליפלט?
אין בשעות של הלילה בכללניתן עדין להזמין כרטיסים מצפת
זה גם קרוב יותר מאליפלט.
מראש זה עדיף
יש עכשיו באתר 2 כרטיסים בשעה 6 אחהצ של שנימחפשים 2 כרטיסים ממודיעין עילית ביום שני בצהריים
(אפשר להחליף עם 9 בבוקר)
ש: מה זה זכאי (הנחה בהזמנות) והאם סטודנט נחשב זכאי?הזמנתי, ואין לי מושג היכן רואים את זה, לא כתוב שם לא חייל ... , אלא מופיע זכאי.
בנוסף הזמנתי לפני קרוב ל6 שעות (18:13) והרגע קיבלתי את הכרטיס למייל
אני חושבת שזה ממש חוצפה!!!רק היום הם הכניסו הודעה שסטודנט אין לו הנחה בכלל רק צריך לבקש מהם איך לסדר את התשלום לאלו שכבר רכשו ושולם חצי מחיר כי לא ידעוצפה בקובץ המצורף 1363087
דברו עם השר מאיר פרוש.. לא חושב שהוא רוכב על גבם של הציבור החרדיאני חושבת שזה ממש חוצפה!!!
זה ניצוללגמרי!!!
לא רק שאין נסיעה בחינם(וזה מובן ולגיטימי כי עם היה נסיעה בחינם כבר ממזמן לא היה כרטיסים)
אבל לפחות שיהי זכאים לחצי נסיעה בחינם........
זה לרכוב על גבם של הציבור החרדי
לא נראה ליצריך כרטיס להדלקה של ר' מיילך בידרמן?
תמיד היו צריכים.לא נראה לי
מוגבל ל 10,000לא נראה לי
אבל ברור שברגע שיהיה שם עומס (ויהיה.....) אז יגבילו את הכניסה לשם
מה פתאום ???תמיד היו צריכים.
מה קרה השנה?
שנה שעברה בבית שמש היו 20 אלף לטענת המארגניםמוגבל ל 10,000
תבדוק ב - 8787*אם אני מגיעה לירושלים להר חוצבים ביום רביעי ב 2 בלילה
יש לי תחבורה ציבורית לשכונות כמו רמות, רמת שלמה, גאולה וכו'?
ולא היו כרטיסיםשנה שעברה בבית שמש היו 20 אלף לטענת המארגנים
אם בד"כ לא יודעים כלוםתבדוק ב - 8787*
בשנה שעברה זה היה אירוע שאורגן באפן עצמאי ע''י אנשיו של רבי מיילךשנה שעברה בבית שמש היו 20 אלף לטענת המארגנים
לרמות ורמת שלמה וגאולה יש אוטובוסים עד 2 וחצי (בערך, האחרון יוצא ב2) בלילה. (72,71,67)אם אני מגיעה לירושלים להר חוצבים ביום רביעי ב 2 בלילה
יש לי תחבורה ציבורית לשכונות כמו רמות, רמת שלמה, גאולה וכו'?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: