אין, אבל אין דברים כאלו.
כפתורים נימוחים בארומה של קינמון.
מעדן מבית היוצר הבריטי שם הם מוכרים כסינמון באלס.
לא יוצא כמות גדולה. אבל שווה כל ביס! מסוג הפינוקים שאוכלים מהם אחד אחד, לאט לאט...
2 חלמונים
125 גרם סוכר
225 גרם שקדים טחונים
1 כפית קינמון
מערבבים הכל יחד לעיסה אחידה וקצת דביקה.
מכדררים לכדורים קטנים.
מניחים בתבנית מרופדת בניר אפיה.
צפה בקובץ המצורף 349455
אופים ב 180 מעלות כ-20 דקות להשחמה קלה.
מגלגלים באבקת סוכר בעוד הכדורים חמים.
מעולה בהקפאה.
צפה בקובץ המצורף 349456
מתקבלים כ-25 כפתורים קטנים.
כפתורים נימוחים בארומה של קינמון.
מעדן מבית היוצר הבריטי שם הם מוכרים כסינמון באלס.
לא יוצא כמות גדולה. אבל שווה כל ביס! מסוג הפינוקים שאוכלים מהם אחד אחד, לאט לאט...
2 חלמונים
125 גרם סוכר
225 גרם שקדים טחונים
1 כפית קינמון
מערבבים הכל יחד לעיסה אחידה וקצת דביקה.
מכדררים לכדורים קטנים.
מניחים בתבנית מרופדת בניר אפיה.
צפה בקובץ המצורף 349455
אופים ב 180 מעלות כ-20 דקות להשחמה קלה.
מגלגלים באבקת סוכר בעוד הכדורים חמים.
מעולה בהקפאה.
צפה בקובץ המצורף 349456
מתקבלים כ-25 כפתורים קטנים.