תודה, זה חשוב מאוד,אני קצת מפחד האם יש בעיה לפרסם כזה מודעה לרבים
יש למישהו את הסירטון של הכנס של יד שמשון
הפתוח בנטפרי אם יכול לשלוח
בתודה רבה מראש
זה חסום לי בנטפרי (בחדר מחשבים) יש משהו אחר?💹 ערב עיון בנושא כלכלת המשפחה 🔴שידור חי! 💹 השקעות 👛הלוואות 🌃נדל"ן 📈הפרשה לפנסיה - ארגון יד שמשון
💹 השקעות 👛הלוואות 🌃נדל"ן 📈הפרשה לפנסיה🌟מושב פתיחה - הדבש והעוקץ / הרב נחום ברוק ארגון מסילה, הרב איצ'ה דז'אלובסקי קו המידע🌟מושב מרכזי / הרב אריה ליבוב...www.youtube.com
זה חסום לי בנטפרי (בחדר מחשבים) יש משהו אחר?
תודה רבה מראש!
א' זה לא נטפרי, זה החסימה הקהילתית של חדר המחשבים.זה חסום לי בנטפרי (בחדר מחשבים)
בכל סניף יש אחד או שני מחשבים שניתן לצפות בסרטיםא' זה לא נטפרי, זה החסימה הקהילתית של חדר המחשבים.
ב' בחדרי המחשבים סגור וידאו הרמטית, כך שגם קישור אחר לא יועיל.
כבר שמעתי בקו רציתי לראות תודה רבהבשביל זה יש תמלול...
תלוי באיזה סניפים, זה ממש לא בכל סניף.בכל סניף יש אחד או שני מחשבים שניתן לצפות בסרטים
(עשו את זה למשל לדברים כאלה)
מי שנפל מתבייש לספר.(כנסיון אישי כמובן לא כל כך גדול.)
כל עסקן ציבורי כשמתחיל את עבודת הקודש...
נהיה לו שחור בעיניים כל כך הרבה צרות יש? לא ידעתי מכלום!
ומתחיל לשמוע עוד סיפור ועוד סיפור עד שמתרגל לעובדה שיש הרבה צרות ל"ע
כי באמת לא כולם יודעים הכל (ולא סתם כל אדמור"ים וגדולי ישראל מדברים כל הזמן על הנושא של עזרה לזולת כי חשופים להכל)
כך גם בנושא ההשקעות לצערנו אף אחד לא ידע שיש בעיות של עקיצות וטעיות רבות (בלשון המעטה) בהרבה חברות
כי כל אחד חשב שרק הוא נפל והוא עשה את הטעות.
וב"ה @איצ'ה קו המידע נכנס לפורייקט לפרסם זאת ולתבוע, והכניס את המודעות לציבור שיש להיזהר!
וכך כולם נחשפו לבעיות הרבות שצפו באוויר
ולא כולם יכולים לעכל את זה ברגע אחת זה לוקח זמן עד שכולם יעכלו ויבינו שלפני השקעה הולכים להתייעץ עם מבין
(וידוע שלפני כל השקעה או קניית דירה או דבר אחר גדול שצריך שיקול דעת רחב שואלים את האדמו"ר או הרב. כמו שכתוב בספרים שכל מה שאדמו"ר או גדול בישראל, אומר זה מלמעלה והכל ניתנה למשה בסיני - דברי אלוקים חיים)
ולכידיעה בעלמא: יש פעמים שהנעקצים שנופלים בפח נכנסים לבעיות גדולות מנשוא (שלום בית, כלכלי וכו')
כל הכבוד!אני כל כך רוצה לעזור במאבק1
לכן ערכתי מודעת תעמולה כדי לפרסם לרבים.
רגע לפני הפרסום אני רוצה לשמוע חוות דעת! (דוגרי ולא לפחד להעיר - איזהו חכם הלומד מכל אדם (אבות)
(כמובן אני רוצה להישאר חסוי)
ושאלה קטנה
אני קצת מפחד האם יש בעיה לפרסם כזה מודעה לרבים
צפה בקובץ המצורף 1646011
הבעיה, גם כשכותבים עם השם המפורש, יש תמימים שנופלים. אז בודאי עם זה כזה נוסח ערטילאי, כל אחד חושב שהעיסקה שהוא שמע עכשיו מהמשווק האולטרה-חרדי, זה השקעה תקינה וכו'...כל הכבוד!
אתה לא כותב כאן נגד אף אחד בשמו
ואין כאן אפי' צל של בעיה
רק תשדרג קצת את הצבעים.
!!!!!!אני סקפטי כמה זה יכול להועיל
המטרה שלי (והמטרה של @איצ'ה קו המידע לפי מה שראיתי)!!!!!!
חזק ביותר!אני כל כך רוצה לעזור במאבק1
לכן ערכתי מודעת תעמולה כדי לפרסם לרבים.
רגע לפני הפרסום אני רוצה לשמוע חוות דעת! (דוגרי ולא לפחד להעיר - איזהו חכם הלומד מכל אדם (אבות)
(כמובן אני רוצה להישאר חסוי)
ושאלה קטנה
אני קצת מפחד האם יש בעיה לפרסם כזה מודעה לרבים
צפה בקובץ המצורף 1646011
1. הישן עם כמה שינויםחזק ביותר!
ברקע יש אחידות בצבע
זה צריך להישבר.
יש יותר מידי הרבה גופנים (מותר מקיסימום 2 גופנים)
הראשון.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: