לא הבנתי.יש נסיון העוני
ויש נסיון העושר
לא הבנתי.יש נסיון העוני
ויש נסיון העושר
נכון מאוד. וזה לא היה אני כאדם עצמאי, אלא רב נכבד ומפורסם, אמר שבמערכת בקשתו 'נפלה'.זכור לי ש @איצ'ה קו המידע טען שהוא רצה להכניס לעיתונות מודעה נגד ההשקעות המפוקפקות ולא הסכימו, אני צודק?
בכל אופן הרב ברוורמן מספר שהוא רצה להכניס מודעה כזו ולא נתנו לו!
(הוא גם מזכיר את שם העיתון, לא מדובר בהפלס...)
יפה שהוא נזכר להצטרף למאבק.בקו פרימיום (03-3090300) אמר אתמול כי באמצעות לחץ ציבורי ורבני הגיעו להבנות עם עיתון שמופץ היום שלא יפרסמו חברת השקעות שמתנהלת נגדה חקירה... ואם העיתון יפר את ההבנות הוא יפתח נגדם במאבק גדול.
מתי אתה נזכרת?יפה שהוא נזכר להצטרף למאבק.
אני חושב שאתה מערבב ולא הבנת אותי.מתי אתה נזכרת?
אתה אפילו עכשיו לא מוכן לעשות את זה.
ראיתי את איצ'ה מדבר בכנס של יד שמשון והוא לא מהסס לרגע בכזאת נעימות ונחרצות.
שליח ציבור אמיתי.
אל תעשה אותנו כ"כ דביליםהבעיה האמיתית היא שאצל רוב הציבור העיתון לנצח ישאר אמין
לא משנה כמה עוקצים הם פרסמו וימשיכו לפרסם בעתיד, מתוך מודעות למסוכנות שבזה.
בניגוד לנוכלים עצמם שיצטרכו לתת את הדין, ואיבדו את האמינות שלהם
התקשורת יכולה להרשות לעצמה... והיא לעולם לא תתן את הדין.
בסוף היא המרוויחה הגדולה מכל שוק ההשקעות המשווקות...
עכשיו הבנתיקו פרימיום הוא סוג של מתחרה, ואתמול הוא 'הצטרף' למאבק, בהבטחה שהעיתון לא יפרסם היום השקעות מפוקפקות, אם כן יפרסם הוא ייצא למאבק ציבורי. נראה אותו.
ומי ישלם את העלויות של עיתון מקצועי כזה?אולי הפיתרון הוא ליצור מגזין כלכלי שיפורסם באמצע שבוע, עיתון מושקע ונורמלי - שגם התוכן שבו יהיה מעניין, וגם ילמד קצת את הציבור הסובל מבורות חמורה בעניינים אלו, מה היא כלכלה - מה הן השקעות - מה נורמלי בעולם הזה ומה לא - מה מחשיד ומה בסדר, ועוד כהנה וכהנה.
זה נכון. צריך עיתון לא אינטרסנטי ובנתיים לא מצאתי כזה עיתון אצל החרדיםאולי הגיע הזמן להמציא עיתונות כלכלית חרדית.
ואני אומר את זה ממקום של מישהו ששונא לקרוא על כלכלה, ולעולם לא יקרא מגזין כלכלי סתם כך לשם הנאה.
ועדיין אני חושב, שאם יהיה מגזין חרדי כזה, יהיה פרסום לכל נוכלות כזו, המודעות הציבורית תגדל, ואנשים יפסיקו להאמין כמו פתיים לכל פרסומת נבובה.
מעניין שעד היום לא קם עיתון כזה. מדורי הכלכלה בעיתונים הגדולים הם לא עיתונות אלא פרסומות ממומנות, ואין שום בקרה על הכותבים ועל התוכן.
לדעתי, הסיבה שעדיין לא קמה עיתונאות כלכלית ראויה, היא לא חוסר עניין ציבורי (זה הרבה יותר מעניין מרוב השטויות שכתובות בעיתון). השורש של הבעיה הוא טכני. העיתונים הגדולים מפרסמים מוספי עיתונות לקראת שבת, וקריאה על כסף ועיסקאות - אסורה ולכל הפחות אינה ראויה בשבת, כך שבכל מצב, לא יהיו למדורים אלו קוראים.
אולי הפיתרון הוא ליצור מגזין כלכלי שיפורסם באמצע שבוע, עיתון מושקע ונורמלי - שגם התוכן שבו יהיה מעניין, וגם ילמד קצת את הציבור הסובל מבורות חמורה בעניינים אלו, מה היא כלכלה - מה הן השקעות - מה נורמלי בעולם הזה ומה לא - מה מחשיד ומה בסדר, ועוד כהנה וכהנה.
לא לא!@איצ'ה קו המידע בכנס אמרת שלא כל מתווך שנותן טיפים ויש לו צ' בשם זה אומר שהוא צדיק.
התכוונת לתיווך מסוים במו"ע?
זה נכון. צריך עיתון לא אינטרסנטי ובנתיים לא מצאתי כזה עיתון אצל החרדים
אינטרס לכולם יש.
כך שהוא צודק תרתי משמעדוקא נראה לי שיש לו משרד גם במו"עלא לא!
התכוין למישהו אחר שכבר הוזכר כאן בפורום ברמז
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: