לא שלי!!!!למי יש רעיון לתחפושת לבת 2.5. ילדה שאוהבת לסחוב כל מיני בובות וסמרטוטים...
אולי זהבה ושלושת הדובים? יש לכם השראה או רעיון לביצוע?
אולי לחפש להומלסית? ...
בדיוק נתקלתי בתחפושת מהממת של אסטרונאוט, אבל לא ניסיתי...מחפשת לקנות תחפושת אסטרונאוט לילד- מידה 8
יש למשהי למכור?
לי יש תחפושת שתפרתי לבד...ראיתי באליאקספרס תחפושת של הלו קיטי לתינוקת שהכובה בצורה של הלו קיטי לא הספקתי להזמין וזה נעלם לי אם משהוא יודעת למה אני מתכונת ויש לה קישור אשמח לקבל תודה רבה
איך תופרים כזה דבר מדהים????לי יש תחפושת שתפרתי לבד...
יש לי מוכרות גלידה מושקעות בטירוף!! [באחת ההודעות הקודמות]אני מחפשת תחפושות ל-2 בנות בגילאי 8-10
לא בנויה להכין לבד...
יש למישהי משהו להציע לקניה / השכרה?
אני עשיתי שנה שעברהבובות חרסינה???
מה יש לי מזה?אני עשיתי שנה שעברה
אבל אין לי תמונות...
אולי דמות אחרת בחתונה- צלם, זמר, מסדר קידושין, בדחן...רק אני פה מחפשת את הילדים שלי לפי הדרישה שלהם?
חשוב לי שהם יהנו מהתחפושות ולא אני.
רק עם הבן שלי עוד לא מצאתי פתרון: הוא רוצה ליצן!
אז לפני שאני קונה לו ליצן בעלי אקספרס, אני מנסה לבדוק עוד אופציה שעשויה להיות תואמת לכלה שלי, שאולי אציע לו והוא ישמח. חתן לא בא בחשבון, לא רוצה. או שוטר או ליצן...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: