אשמח מאוד!!יש לי תחפושת של נסיכה מושקעת ברמות על..לגיל 8 חודשים עד שנה וחצי בערך...מצרפת תמונה מי שרוצה שתפנה אלי בפרטי,
באיזה אזור?
אשמח מאוד!!יש לי תחפושת של נסיכה מושקעת ברמות על..לגיל 8 חודשים עד שנה וחצי בערך...מצרפת תמונה מי שרוצה שתפנה אלי בפרטי,
קנינו בד לק בשני צבעים: לבן ואדום ותפרנו חצאית שהעליון אדום ורצועה בעובי 10 ס"מ בערך לבןאפשר לשאול איך?
בני ברק.אשמח מאוד!!
באיזה אזור?
אני עשיתי במשלוח מנות יוגורט + גרנולה שהכנתי לבד ומלאתי בקינוחי כוסות בצורת ביצה + אקטימל ולחלק גם הוספתי בקבוק אייס קפה תוצרת בית.בדיוק הרגע אני באמצע לכתוב שאני רוצה לחפש את הילדים שלי לכפריים ואני צריכה רעיונות ותמונות....אני מצאתי קצת דברים בעלי שאולי ימצא חן בעיניך..אוכל לשלוח לך בערב אני אז אהיה פנויה...
ולכל האלו שיש להן תמונות או רעיונות אני ממש אשמח..גם לרעיונות של משלוחי מנות פליזזזזז!!!
תזכו למצוות!
בדיוק הרגע אני באמצע לכתוב שאני רוצה לחפש את הילדים שלי לכפריים ואני צריכה רעיונות ותמונות....אני מצאתי קצת דברים בעלי שאולי ימצא חן בעיניך..אוכל לשלוח לך בערב אני אז אהיה פנויה...
ולכל האלו שיש להן תמונות או רעיונות אני ממש אשמח..גם לרעיונות של משלוחי מנות פליזזזזז!!!
תזכו למצוות!
מצרפת תמונה של הבנות שלי התחפשו לכפריה, לולנית, והקטן לתרנגולגם אני רוצה לחפש לכפריות, הילדות בנות 5,8,10 אני אוהבת רעיונות בומבסטיים, יש למישהי רעיון איך אפשר לשכלל את זה?
הבת שלי (בת 10) רוצה להתחפש לדיילת.
יש למישהי תמונה מוצלחת שאני יכולה לקחת רעיונות? בעיקרון זה חצאית.צרה או קפלים וג'קט כחול עם חולצה לבנה וצעיף משי, גרביון רגל ונעליים (אין לי מושג עדיין איזה), אבל איזו תסרוקת? עם כובע?
יש פה אבל במחירים הזוייםראיתי באליאקספרס תחפושת של הלו קיטי לתינוקת שהכובה בצורה של הלו קיטי לא הספקתי להזמין וזה נעלם לי אם משהוא יודעת למה אני מתכונת ויש לה קישור אשמח לקבל תודה רבה
הוא ענק לי, ואני לא רוצה טורבן, אני רוצה מטפחת שחורה קשורה, ואין לי שמץ איך קושרים... (גם לי אני צריכה ככהיש לקנות טורבן מוכן במחיר של 4 שח בחנות לחומרי יצירה. מביאים לגננות שקונות, לפני פורים
שמים גרביון ליקרה שחורהוא ענק לי, ואני לא רוצה טורבן, אני רוצה מטפחת שחורה קשורה, ואין לי שמץ איך קושרים... (גם לי אני צריכה ככה
תחפושת הלו קיטי מעליאקספרס
למי שחיפשה מצ"ב קישור
https://he.aliexpress.com/item/High...53-43b4-a288-92222776d75a&transAbTest=ae803_5
זה תחפושת למבוגרים ב-100 דולרמישהי יכולה לפתוח את הקישור של ההלו קיטי
ולעלות את התמונה של התחפושת
לטובת החסומים ?
תודה מראש !
הבן שלי רוצה להתחפש לאוטו גלידה
יש למישהי רעיונות /תמונה להשראה לבגד של מוכר גלידה
אני מעדיפה שהתחפושת תעמוד בפני עצמה גם ללא האוטו ( שלא יהיה לו מסורבל מדי)
זה מה שאני מאד לא אוהבת במה שכרגע יש באליאקספרס השמלה לא יכולה להתאים לגנים שלנו!!!גם אני מתענינת,
קנית, מנסיון?
אי בכלל לא נעולה על שרוולים
אבל מפריע לי מאד המבנה של החלק הקדמי, עם הדגשת החזה בקו מעוגל...
מחפשת בנרות שמלה/סרפן ללא קו זה, או קו ישר בלבד.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: