למכירה תחפושת מההממממתת של ספר תורה, כולל הכתר.
היתה בשימוש פעמיים בלבד. אני מאשדוד.
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
היתה בשימוש פעמיים בלבד. אני מאשדוד.
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
אשמח לתמונה - <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>מוכרת תחפושת סוכריה לבנות שמלות מהממות לגיל 5 ולגיל שנה וחצי וכן מלך הסוכריות לגיל שנה וחצי תחפושות ממש מושקעות תמונות באישי למי שרוצה
רוצה פסיכולוג?תחפושת לתינוק בן שנה?
אפשר תמונה/ות בבקשה?יש לי להשכיר 2 תחפושות של משמר המלכה גילאי 8 6 בערך באזור בני ברק
במיחר 40 ליחידה
האם משהי יודעת אם יש סיכוי לקבל מאלי אקספרס עד פורים עם המשלוחים המהירים?
ובכלל האם מגפת הקורונה משפיע על הקניות באליאקספרס?
קבלתם לאחרונה משלוחים? כי אני מחכה הרבה זמן לדברים שהזמנתי.
לדעתי כדאי לבטל.אני הזמנתי מעלי אקספרס כמה ימים לפני חג הסינים.והיה כתוב לי בהמתנה ליציאה בעוד 8 ימים.אתמול נכנסתי שוב לבדוק מה קורה וכתוב יישלח בעוד 15 יום מה הסיכויים שזה יגיע לפני פורים או שכבר כדאי לבטל את ההזמנה??
פפסי עשו לבקבוקים שלהם עיצוב חדש ויש שם סמל עם כיתוב "סוכר בכמות גבוהה"מחפשת לקנות / רעיון לביצוע 2 תחפושות עם כיתוב: סוכר בכמות גבוהה ....
יש לי תמונה......אני מחפש תחפושת "רקדנית" לתינוקת בת 9 חודשים אם יש למישהו להשכרה או תמונה אשמח מאד
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: