לתחפושת זקן כל חולצה משובצת מכנסיים קצת גדולים.. ושליקס קסקט יעשו את העבודה..הבן שלי רוצה להתחפש לזקן.
הוא בן 6... יש למישהי תמונה להשראה? מאיפה משיגים חליפה חומה מהווה לגיל הזה?
לחילופין,
הוא רוצה תחפושת שלא יזהו אותו משהו עם איפור. שנה שעברה היה ליצן ואיפרתי אותו רציני. יצא מוצלח ממש. יש עוד רעיונות?
דרך זיפי זה יכול להגיע אחרי פורים מנסיוןבעז"ה אתחיל היום להעלות בצורה מסודרת. רק שימו לב, אני עושה זאת דרך זיפי
את יכולה להכין חצאית כזו ללא תפירהרעיון לביצוע ליצנית לבת 4. כל מה שראיתי באליאקספרס החצאית קצרה. ובכל מקרה כבר לא אספיק להזמין, אני אנסה לשכנע את אמא שלי לתפור לה... אבל צריכה תמונה להשראה לליצנית אמיתית וקופצנית.
אשמח לקנות ממך את התחפושת של בן השנתייםיש לי לגיל הזה בדיוק גלידות
(רק שאצלי הגדול היה בן והקטנה בת ולכן הצבעים הפוכים אבל זה לא מאוד משנה)
עדיין לא החלטתי אם אני משכירה או מוכרת.
באם תהיי מעוניינת אהיה איתך בקשר.צפה בקובץ המצורף 590780
מה הטלפון ליצירת קשר?משכירה תחפושת כבשה מהממת, לגיל שנתיים (מידה 24M)
להשכרה ב 70 ש"ח.
תחפושת מושקעת ואיכותית, בד מהמם ונעים
משכירה כולל בסיס שחור.
צפה בקובץ המצורף 590492 צפה בקובץ המצורף 590494 צפה בקובץ המצורף 590498
הבן שלי רוצה להתחפש להצלה.
דווקא איחוד הצלה עם המיתוג הכתום
בן 5.
לא רוצה שיצא לי מדי יקר.
יש למשהו למכור,
או רעיונות איך אפשר לבצע בזול?
תודה רבה.
עניתי לך באישיאשמח לקנות ממך את התחפושת של בן השנתיים
בכמה את מוכרת אותה?
דרך זיפי זה יכול להגיע אחרי פורים מנסיון
תוכלי לשלוח תמונות ל- <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>?מוכרת תחפושת סוכריה לבנות שמלות מהממות לגיל 5 ולגיל שנה וחצי וכן מלך הסוכריות לגיל שנה וחצי תחפושות ממש מושקעות תמונות באישי למי שרוצה
חסר סיכוי בלי קשר למגפהמחפשת תחפושת של רב חובל/ חיל הים לילד בן 6 בעל מבנה גוף גדול
נ.ב
האם כדאי לנסות עדיין להזמין מאליאקספרס או שזה חסר סיכוי?
יש לי תמונה להשראה לשלוח לךהבן שלי רוצה להתחפש לזקן.
הוא בן 6... יש למישהי תמונה להשראה? מאיפה משיגים חליפה חומה מהווה לגיל הזה?
לחילופין,
הוא רוצה תחפושת שלא יזהו אותו משהו עם איפור. שנה שעברה היה ליצן ואיפרתי אותו רציני. יצא מוצלח ממש. יש עוד רעיונות?
ורעיון לביצוע ליצנית לבת 4. כל מה שראיתי באליאקספרס החצאית קצרה. ובכל מקרה כבר לא אספיק להזמין, אני אנסה לשכנע את אמא שלי לתפור לה... אבל צריכה תמונה להשראה לליצנית אמיתית וקופצנית.
מלכת הסוכריותיש למשהי רעיון לתחפושת שיכולה להתאים לחצאית הזו?
קנה Multi Rainbow Tutu (3 חודשים-8 שנים) מנקסט ישראל
קנו Multi Rainbow Tutu (3 חודשים-8 שנים) מנקסט ישראל. עם משלוח בינלאומי והחזרות. קנו עכשיו!www.next.co.il
יש לי תחפושת של איחוד הצלה השתמשתי רק פעם אחת שנה שעברההבן שלי רוצה להתחפש להצלה.
דווקא איחוד הצלה עם המיתוג הכתום
בן 5.
לא רוצה שיצא לי מדי יקר.
יש למשהו למכור,
או רעיונות איך אפשר לבצע בזול?
תודה רבה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: