מקפיצה אולי למשהו יהיה רעיון חמוד!! לא חייב קישור מספיק רעיון לתחפושתאני אשמח לקבל קישור לתחפושת לבן בן -בן 1.6 ובת- בת 3 חודשים
תודה!!!
מקפיצה אולי למשהו יהיה רעיון חמוד!! לא חייב קישור מספיק רעיון לתחפושתאני אשמח לקבל קישור לתחפושת לבן בן -בן 1.6 ובת- בת 3 חודשים
יש ליבהזדמנות זו הייתי שמחה לשמוע על תחפושת של חסיד/ אדמור לילד בן 4 גדול. לשכור או לקנות
גם אני ישמח לרעיוןמקפיצה אולי למשהו יהיה רעיון חמוד!! לא חייב קישור מספיק רעיון לתחפושת
תודה!!!
רוצה לחפש אותה לסבתא? יש לי תחפושת מושקעת ומהממת,יש רעיון לילדונת מתוקה שתהיה בדיוק בת שנתיים?
בשנה שעברה התחפשה לבובה מהממת!
מחפשת גם השנה רעיון מתוק, לא אכפת לי להשקיע.
איך עשית את ההליכון?רוצה לחפש אותה לסבתא? יש לי תחפושת מושקעת ומהממת,
כל מי שראה אותנו בברחוב - נעצר
משכירה ב- 80 ש"ח
[אפשרות לקבלת הקולאז להכנסת תמונות - בונוס!]
(בעקרון התחפושת מתאימה לגיל שנה וחצי, אבל אם היא לא גדולה מידי אולי זה גם יתאים לה)
הנה תמונה
צפה בקובץ המצורף 411796
התחפושת מהממת!!!רוצה לחפש אותה לסבתא? יש לי תחפושת מושקעת ומהממת,
כל מי שראה אותנו בברחוב - נעצר
משכירה ב- 80 ש"ח
[אפשרות לקבלת הקולאז להכנסת תמונות - בונוס!]
(בעקרון התחפושת מתאימה לגיל שנה וחצי, אבל אם היא לא גדולה מידי אולי זה גם יתאים לה)
הנה תמונה
צפה בקובץ המצורף 411796
בעלי בנה ממוטות עץ, ברגים וכו' - עבודה רצינית...איך עשית את ההליכון?
כובע גדול עם נוצה, משקפי שמש, עגילים - כמה שיותר ארוכות ומתנדנדותאיך הייתן מבצעות תחפושת של גברת מגונדרת?
לבת 9.
ואם יש קישורים רלונטיים מאליאקספרס אשמח מאוד,
תודה רבה!
אני חיפשתי לפסיכולוג ולסבתא ילד בן כמעט 11 חודשיםיש למשהו תחפושת עם רעיון לתינוק בן עשרה חודשים???
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: