את יכולה לקחת את הבגד גוף הזה כבסיס לתחפושת ואז לעשות בכובע משהו עם הכדורים של הגלידה ...מחפשת תחפושת גלידה מתוקה לתינוקת בת 10 חודשים משהו בסגנון הזה (שנגמר באמזון )
צפה בקובץ המצורף 417975
אשמח לקבל קישורים מתאימים (אפשרי גם משלוח לחו"ל) או אם יש למישהו להשכרה/קניה תודה!!
זו שמלה משגעת עם שרוולים וצואר סגור ויש לגיל 6 רק צריך חולצה מתחתמחפשת שמלת כלה עם שרוולים ופתח צואר סגור לילדה בת 6
אם היתה לי בת הייתי קונה את הפרפר המשגע זהיש רעיון לילדונת מתוקה שתהיה בדיוק בת שנתיים?
בשנה שעברה התחפשה לבובה מהממת!
מחפשת גם השנה רעיון מתוק, לא אכפת לי להשקיע.
זו שמלה משגעת עם שרוולים וצואר סגור ויש לגיל 6 רק צריך חולצה מתחת
אם היתה לי בת הייתי קונה את הפרפר המשגע זה
סתם ראיתיקיבלת קישור מהמלצה או שסתם ראית ?
נכון איזה מוזר אין שמלה כמו התמונה של הילדה . סוריהאם את ממליצה מנסיון??? אין שם אפשרות בחירה של שמלה לבנה כמו הילדה.
והאם צריך תחתית מתנפחת?
נכון איזה מוזר אין שמלה כמו התמונה של הילדה . סורי
מותק של תחפושת,מחפשת תחפושת גלידה מתוקה לתינוקת בת 10 חודשים משהו בסגנון הזה (שנגמר באמזון )
צפה בקובץ המצורף 417975
אשמח לקבל קישורים מתאימים (אפשרי גם משלוח לחו"ל) או אם יש למישהו להשכרה/קניה תודה!!
מוכר גלידה, ברור...מותק של תחפושת,
מתחשק לי לחפש את התינוקת שלי שתהיה בפורים בת חצי שנה לגלידה המתוקה הזו, אם מישהי מוצאת איפה אפשר להזמין את זה אשמח לקישור, או שאתפור לבד...
למה אפשר לחפש את האח של הגלידה שיהיה בן שנתיים? אשמח לרעיון מתוק שמתאים
ממ... קצת משעמם להתחפש למוכר גלידה, לא?מוכר גלידה, ברור...
ותתפרי גם לי?...
כל האמהות לילדי השנתיים+- (בעיקר מינוס), למה חיפשתן את הילד שנה שעברה?!
בבקשה, תנו רעיונות!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: