ראיתי תחפושות סרוגות לתינוקות מהממות - מי שלא אוהב סירבולים
בובת שלג
אריה, טווס, וכו..
חיפושית וכו..
מיקי מאוס
חילזון
יפה
ארנב
פעם פעם... הורדתי מפרוג רעיון לתחפושת לתינוק - סוג מרבה רגליים עם הרבה גרביונים ממולאות בדוגמאות שונות ואני לא מוצאת את זה - מישהי יודעת על מה אני מדברת ויש לה את זה אולי???
נורא מתחשק לי...
כן!!!
אשמח לשמוע את שם החנות. תודהאגב
אני מהצפון, והיה במקומון ( חדשותדי) השבוע
פרסומת של איזה חנות בעכו עם תמונות של מלאאאא תחפושות הרוב ממש מוכרות מקישורים פה, ב- 29.9 ש"ח
שזה לרוב יוצא אותו מחיר ואפילו יותר זול ממה שראיתי בקישורים.
אז למי שלחוצה שלא הזמינה. אולי שווה לבדוק בחנויות פה, ולקנות אחרי התרשמות ממשית, ולקבל מידית...
אשמח לתמונהאת מלפפת עד שאת מרוצה מאיך שזה נראה.
תלוי בעובי של הבד
אם יהיה לי זמן אחפש תמונה בעזרת השם
אבדוק לך ואעדכן בלי נדראשמח לשמוע את שם החנות. תודה
איך אפשר לראות אחוזי מכירה של מוצר מסויים וממתי הוא נמכר?זה אמנם יפה אבל המוכר לא משהו..
בכל משך החנות הוא מכר רק 121 מכירות והוא לא מוכר חדש אלא מ 2015 והמוצר הזה ספציפי רק 5 מכירות
מצרפת קישור לסקירה על החנות
https://www.aliexpress.com/store/feedback-score/1818426.html?spm=a2g16.10010108.0.0.1a0545b3l8qEX1
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: