חדשאת הספודיק מכינים מקרטון קשיח מעוגל בהיקף הראש ובגובה שאת מעוניינת, קונים צעיף לבן שעיר (ברחוב יפו בירושלים יש הרבה חנויות שמוכרות כאלו שתיים בעשר וכד') או בד לבן שעיר ומלפפים על הקרטון ותופרים את הסיומת לבד שמתחתיה
למעלה מצמידים כיפת לילה ואפשר גם שחורה או עם דבק בד או בתפירה פשוטה.
בעקיטשע צריך להיות מעט צבעוני, אפשר לקנות בסביבות ה200 שח בירושלים במא"ש פינת יואל או לקנות חלאט פשוט שעולה הרבה פחות ולהדביק עליו עיטורים מטפט מוזהב או מוכסף
איך תפרת את זה?משכירה תחפושת נוספת, מיקי מאוס סרוג מהמם!! במידה 6-12.
הרעיון נדוש אבל הביצוע אמיתי לגמרי. ממש נראה מדיסנילנד.
כולל: כובע סרוג אוזניים ענקיות שעומדות, מכנס סרוג קצר אדום עם 2 עיגולים צהובים, מגפון סרוג צהוב, כפפות של מיקי, סיכה בובת מיקי מחזיק למוצץ, טייץ שחור, חולצה שחורה, גרביים צהובות מתחת למגפון.
צפה בקובץ המצורף 432806 צפה בקובץ המצורף 432807 צפה בקובץ המצורף 432808 צפה בקובץ המצורף 432809
את מלפפת עד שאת מרוצה מאיך שזה נראה.חדש
תודה על העזרה!
כמה פעמים אני מלפפת את הקרטון? האם יש לך תמונה להשראה של הבעקיטשע?
איך תפרת את זה?
מצאתי לך באליאקספרס- מהמם ממש! כיפה אדומהיש למשהי תחפושת לתינוקת בת שלושה חודשים גבוהה
אני לא רוצה סרבל
משהו כמו שמלת טוטו יותר...
תודה מראש.
מצאתי לך באליאקספרס- מהמם ממש! כיפה אדומה
https://he.aliexpress.com/item/2-Pc...007.13562.109986.0&scm_id=1007.13562.109986.0
גם הבן שלי...יש למישהי רעיון איך לשדרג תחפושת של שוטר
הבן שלי נעול על התחפושת הזו...
@רותי המניק הכינה פעם תחפושת משגעת של שוטר [ או משהו בסגנון לא זוכרת בדיוק]גם הבן שלי...
חשבתי להזמין לו תג ממתכת עם השם שלו על הכיס של החולצה
ולקשט את האופניים שלו שיהיו כמו אופנוע משטרה
אם יהיו עוד רעיונות אני אשמח לשמוע
משכירה/מוכרת
תחפושות כבשים מהממות, במידות 6-12 ו 18-24
שר תמונה של השמלה?הקרם מפריע למראה של השמלה?
פנוי עדיין?
והאם יתאים גם לילד בן כמעט 3, נמוך?
פנוי רק ה 6-12..
מה שיש באתר עד 24 חודש, זה שמלה כנראה יתאים לשנתיים וחצימהמם!!!
עד איזו מידה יש את זה?
זה קיים גם לגיל 2.5?
שנה שעברה חיפשתי את כל בנותי לשפיות והבן לא ויתר על שוטר ואני זרמתי כי זה התחפושת שלו,יש למישהי רעיון איך לשדרג תחפושת של שוטר
הבן שלי נעול על התחפושת הזו...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: