התחפושת של הבת זה בן שהתחפש לבת....
התחפושת של הבת זה בן שהתחפש לבת....
בעז"ה אשלח לך...אמרתי כבר לאחת מהחברות פה שנאבדו לי 12 כרטיסי מצלמה בלונדון לפני שבועיים וגם את הכרטיס של התמונות מפורים אני אנסה לאסוף מאחיות שלי תמונות ושלח לך בערב..תשלחי לי ת'מייל שלך....
יש לי 2 בנות בערך בגילאים האלו - הגדולה בת 3-4 הקטנה מידה 6-12 חודשים
תפני אלי בפרטי...זה עדיין פנוי בשבילך...הרבה הצלחה!יש לי 2 בנות בערך בגילאים האלו - הגדולה בת 3-4 הקטנה מידה 6-12 חודשים
האם התחפושות תפוסות? ניתן להשכיר אותן?
יש למישהי לינק לתחפושת לבנים גדולים (7+-) שאפשר להזמין באליאקספרס.?
הכל שם מאוד גויי, אני לא מוצאת ידים ורגלים.
בשורת החיפוש של הדפדפן, מופיע הקישור, צריך להעתיק משם את כל השורה.אני עדיין לא הבנתי איך מצרפים קישור מעלי אקספרס
אני רוצה תמונהמהממם מאיפה התחפושת??
המלך מטורף!!2018 רויאל ביצועי תחפושות לילדים נסיכת ערפד מכשפה שמלת ליל כל הקדושים קוספליי רויאל נסיך חליפת Masquerade Clothng
https://s.click.aliexpress.com/e/L0f4asv
אין לי תמונה אבל יכולה להסביר לך מה עשינוהילדה (בת 7) ננעלה על הרעיון של תחפושת של מרים הנביאה.
לא יודעת מאיפה להתחיל אפילו... יש למישהי תמונות משנים קודמות להשראה?
יש לקנות טורבן מוכן במחיר של 4 שח בחנות לחומרי יצירה. מביאים לגננות שקונות, לפני פוריםמשפחה ירושלמית איך קושרים את המטפחת השחורה?
זה אמנם יפה אבל המוכר לא משהו..המלך מטורף!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: