עם רושם אי אפשר לקנות במכולתאבל ההסרטות האלה לכל הפחות יעשו רושם.
עם רושם אי אפשר לקנות במכולתאבל ההסרטות האלה לכל הפחות יעשו רושם.
יש כבר מי שתבע אותם על איחורים בלוד בתביעה ייצוגית בסך... 400 ש"חאל תדאג, קווים - חברה גדולה. הם לא עוצרים בכל מקום, לא רק ביו"ש.
אם כולם ישמרו על סודיות של ת.ז. שלהם כמוך, זה אכן עלול להיות המצב, חלילה.אכן לא אופתע אם לא נשמע כלום מהמיזם הזה בסופו של דבר ונמשיך לסבול מדילוגים על תחנות וכו'
לזה יש את השאר ההסרטות מחוץ ליו"ש, אם זה לא היה מספיק ברור.עם רושם אי אפשר לקנות במכולת
הוא גם אסף הסרטות מהרבה אנשים והרבה מקומות?אם אתם רוצים לדעת כמה זמן לוקח תהליך כזה אתם מוזמנים לעקוב אחרי התביעה שהגיש עליאן מחמד נגד חברת התחבורה של מזרח ירושלים ב-28.12.2021 על סכום של 6,055,868 ש"ח
נכון להיום הדיון בתיק עדיין לא הסתיים
אולי עוד 3 או 4 שנים התביעה הייצוגית שתגישו תשנה משהו בתח"צ, בהנחה שאותן חברות עדיין תהיינה פעילות...
צפה בקובץ המצורף 1425942
תביעה ייצוגית כנגד חברת אוטובוסים הדרום -
חברת אוטובוסים המפעילה קווי שירות במזרח ירושלים לא מאפשרת לנכים וסטודנטים לממש את ההנחה בהסדרי נסיעה לה הם זכאים על פי דין. אנחנו כאן על מנת לנהל עבורם ובשמםwww.klekner.co.il
בצילום המסך למעלה אתם יכולים לראות שהדיון בהוכחות ארך 3 וחצי שעות, נסו לנחש מה עשו בזמן הזההוא גם אסף הסרטות מהרבה אנשים והרבה מקומות?
הדיון שם בעיקר על מחירים/הנחות לסטודנטים וכו'. לא קשור לשירות לקוי...בצילום המסך למעלה אתם יכולים לראות שהדיון בהוכחות ארך 3 וחצי שעות, נסו לנחש מה עשו בזמן הזה
צפה בקובץ המצורף 1425976
דיון בהסרטות של מאות אנשים יארך כנראה כמה חודשים יותר...
את כתב התביעה תוכלו לראות בקישור שהבאתי למעלה
תביעה ייצוגית כנגד חברת אוטובוסים הדרום -
חברת אוטובוסים המפעילה קווי שירות במזרח ירושלים לא מאפשרת לנכים וסטודנטים לממש את ההנחה בהסדרי נסיעה לה הם זכאים על פי דין. אנחנו כאן על מנת לנהל עבורם ובשמםwww.klekner.co.il
אם דיון על הוכחות למחיר של שני אנשים יכול לקחת 3 וחצי שעות ולהימשך שנתיים, תארו לעצמכם כמה זמן יקח דיון על הסרטות אוטובוסים ושירות בתח"צ של מאות איש...הדיון שם בעיקר על מחירים/הנחות לסטודנטים וכו'. לא קשור לשירות לקוי...
| ||||||||
| ||||||||
|
אם אתה לא מבין - היתרון של הסרטות זה שניתן לבדוק את העובדות לאמיתן ולעשות את זה מהר. ומכיון שלע"וד חגי כנראה לא היו הרבה הסרטות מהרבה מקומות/אנשים לכן התביעה שלו התקבלה רק באופן חלקי בלבד. 2900 שח קנס לא צפוי לשפר שירות.אם דיון על הוכחות למחיר של שני אנשים יכול לקחת 3 וחצי שעות ולהימשך שנתיים, תארו לעצמכם כמה זמן יקח דיון על הסרטות אוטובוסים ושירות בתח"צ של מאות איש...
והנה עוד תביעה ייצוגית שהוגשה נגד חברת קווים על השירות הלקוי בתחבורה בירושלים, ע"י עו"ד משה חגי
לאחר למעלה משנתיים של דיונים התביעה התקבלה באופן חלקי בלבד
תביעה ייצוגית נגד "קווים": "אוטובוסים מאחרים או שאינם מגיעים כלל"
עורך הדין המקומי משה חגי, שעובד בירושלים ומשתמש לדבריו בעיקר בתחבורה ציבורית כדי להגיע לבירה, טוען שהאיחורים גרמו לו לנזק כספי • הפיצוי שהוא מבקש זעום, אך אם התביעה תתקבל כייצוגית הוא יוכפל בעשרות אלפים (צילום ארכיון: חורחה נובומינסקי) עורך הדין משה חגי, תושב העיר, הגיש תביעה ייצוגית נגד...www.mnews.co.ilת"צ 29266-08-17 חגי נ' קווים תחבורה ציבורית בע"מ תולעת המשפט
בהמחוזי ירושלים בפני כב' השו' ת. בזק רפפורט. תובענה ייצוגית (ת"צ). משה חגי (תובע 1, קווים תחבורה ציבורית בע"מ (נתבע 1, ינון שרגא (מבקש 1xn----8hcborozt8bdd.xn--9dbq2a
מצב סגור תוצאה התקבל/ התקבל חלקית
סוג תיק תובענה ייצוגית (ת"צ) עניין תובענה ייצוגית לפי חוק להגנת הצרכן סכום התביעה 2,500,000.00 סכום תביעה יצוגית 2,900.00
תאריך פתיחה 14/08/2017 תאריך סגירה 30/10/2019
אם מישהו ראה שיפור בשירות של חברת קווים בשלהי 2019 בעקבות התביעה הוא מוזמן לעדכן כאן
וחוץ ממה שכבר כתבתי בנושא - מי אמר שהוא צודק? לא יתכן שיהיה מותר לחברות לספק שירות לקוי ביו"ש. ואם יש הבדל - שיורידו מחירים שם.אגב, אם אתם בונים על תביעה ייצוגית עבור תושבי מודיעין עילית וביתר כדאי לדעת שיש עו"ד שסבור שחוק תביעה ייצוגית לא חל ביו"ש
תחבורה ציבורית
האם ניתן להגיש תביעה ייצוגית נגד חברת אגד תעבורה , המספקת שרותי תחבורה, בגין איחורים, אי הגעה, פרסום לוז שלא תואם את המציאות […]www.lawforums.co.il
גם אם הייתי קשור למיזם - הכל מה שכתבתי מבוסס על הגיון פשוט שניתן לבדיקה על ידי כל אחד. אם ראית איזה פוסט ממני שלא כזה - תביא אותו.
אין לי תלונות.גם אם הייתי קשור למיזם - הכל מה שכתבתי מבוסס על הגיון פשוט שניתן לבדיקה על ידי כל אחד. אם ראית איזה פוסט ממני שלא כזה - תביא אותו.
עו"ד חגי הנ"ל הרוויח 2900 ש"ח - לא כזה מעט. ובקשר לכל החושדים הפסימיים ראה למעלה.אין לי תלונות.
אני בעד שמישהו ירים את הכפפה,
ואם תרוויח מעט על הדרך, זו רק מעלה בעיניי,
ככה יהיה לך תמריץ להשקיע זמן ומשאבים.
אני עדיין מצפה שתכתוב את זה גלויות.
ההתחמקות לא מביאה כבוד, ומעוררת חשדנות.
אתה כל הזמן כותב ראה למעלהעו"ד חגי הנ"ל הרוויח 2900 ש"ח - לא כזה מעט. ובקשר לכל החושדים הפסימיים ראה למעלה.
חבל שלא קראתם את כתב התביעה לפני שכתבתם את התגובה המביכה הזו, 2900 ש"ח הן הסכום הבסיסי של התביעה ואם היא הייתה מאושרת הסכום הזה היה מוכפל בכמות האנשים אותה היא מייצגת ולהפוך לתביעה של 2,900,000 כפי שמופיע בצורה די ברורה באתר של תולעת המשפטאם אתה לא מבין - היתרון של הסרטות זה שניתן לבדוק את העובדות לאמיתן ולעשות את זה מהר. ומכיון שלע"וד חגי כנראה לא היו הרבה הסרטות מהרבה מקומות/אנשים לכן התביעה שלו התקבלה רק באופן חלקי בלבד. 2900 שח קנס לא צפוי לשפר שירות.
אין לי ענין להוריד את המוטיביציה, אבל חשוב לידע את האנשים התמימים ששורפים על זה זמן שזה תהליך ארוך של מספר שנים, גילוי הוגן מצידך לא היה מזיקואם אתה חושב שלהיות פסימי ולא לנסות להתנגד זה מה שישפר את השירות - אתה מוזמן לעשות זאת, אבל, בבקשה, בשקט, מבלי להוריד את המוטיבציה של אחרים. דרך אגב - אתה לא קשור לקווים במקרה? (כמו גם השאר הפסימיים כאן)
אם אכן יש לך רווח ישיר מהמיזם הרי שמדובר בפרסום, דבר שנוגד את כללי האתר, ומשכך אני קורא ל @הכלבויניק לבדוק האם אכן מדובר בכזהגם אם הייתי קשור למיזם - הכל מה שכתבתי מבוסס על הגיון פשוט שניתן לבדיקה על ידי כל אחד. אם ראית איזה פוסט ממני שלא כזה - תביא אותו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: