אני לא שואל אותו - אני יודע את התשובה. אני מנסה להבהיר לו על פי שיטתו במה מדובר.@מ.א.ק. הוא פוסק הלכתי?
צריך לשאול פוסק, לא ניק בפרוג.
אני לא שואל אותו - אני יודע את התשובה. אני מנסה להבהיר לו על פי שיטתו במה מדובר.@מ.א.ק. הוא פוסק הלכתי?
רעיון מעניין... על מה הוא מבוסס? אתה יודע איך מגיעים לפשרה בתביעה ייצוגית? אי אפשר לסגור את התיק אם אין מספיק פיצוי לציבור - יש בקרה של היועץ המשפטי לממשלה. קרא כאן:בסופו של דבר נציגי חברות התחבורה הציבורית יציעו למארגן התביעות משרה, והוא יקבור את כל המיזם ואדרבה עוד יסביר לנו באריכות למה אנחנו לא צודקים.
לא ברחתי בכלל, ניסיתי לענות. לפי מה שהבנתי התשובה לשאלתך הוא- כן.אז אני אשאל פעם שלישית - ותנסה לענות ולא לברוח משאלה הזאת - האם אסור לי לקחת 400 ש"ח גם כאשר נציגי החברה סירבו להגיע לבית הדין כדי לקבל פסק שלו על פי ההלכה ובית הדין פסק שמותר ללכת לבית משפט לדיון?
גם אני מצטרף להנ"ל.@מ.א.ק. הוא פוסק הלכתי?
אשמח לדעת את השם של הרב המפורסם שסובר כך שהזכרת מקודם ולקבל קישור לשיעור ששמעת ממנו (אם אפשר).לא ברחתי בכלל, ניסיתי לענות. לפי מה שהבנתי התשובה לשאלתך הוא- כן.
בכוונה לא כתבתי את השם של הרב. השיעור היה בשבת וא"כ אין הקלטה. לא התכוונתי לפסוק או שיסמכו אחרים על מה שאני (שאף אחד בכל מקרה אינו יודע מי אני בכלל) זוכר משיעור ששמעתי. אלא כוונתי שכדאי לשאול שאלת רב.אשמח לדעת את השם של הרב המפורסם שסובר כך שהזכרת מקודם ולקבל קישור לשיעור ששמעת ממנו (אם אפשר).
אז הזכירו למעלה את דעתו של הרב קנר (דיין במודיעין עילית) בגילוי שם.בכוונה לא כתבתי את השם של הרב. השיעור היה בשבת וא"כ אין הקלטה. לא התכוונתי לפסוק או שיסמכו אחרים על מה שאני (שאף אחד בכל מקרה אינו יודע מי אני בכלל) זוכר משיעור ששמעתי. אלא כוונתי שכדאי לשאול שאלת רב.
עלות פתיחת תיק- 50 שח
לא היית צריכה להגיע לדיון? אני קיבלתי הודעה שקבעו לי דיון בבית משפט.אדגיש כי את ההודעה על הזכות קיבלתי בדואר
היא תבעה על סכום של 300 ש"ח. יתכן שבסכום כזה נמוך לא משתלם לחברה לשלוח עו"ד לדיון והם מקבלים לשלם את כל הסכום בלי דיון. דווקא רעיון מעניין...
- תביעה של עד 5,000 ₪, יש לשלם אגרה בסך 50 ₪.
- בתביעה מ- 5001 ₪ ומעלה, יש לשלם אגרה בסך 1% מסכום התביעה
לא היית צריכה להגיע לדיון? אני קיבלתי הודעה שקבעו לי דיון בבית משפט.
זו לא הייתה תביעה ייצוגיתאז הזכירו למעלה את דעתו של הרב קנר (דיין במודיעין עילית) בגילוי שם.
גם כבודו דיבר על מקרה של תביעה על 500 ש"ח.זו לא הייתה תביעה ייצוגית
לא כבודו ולא דיברגם כבודו דיבר על מקרה של תביעה על 500 ש"ח.
לא תבעתי על 300 שחהיא תבעה על סכום של 300 ש"ח. יתכן שבסכום כזה נמוך לא משתלם לחברה לשלוח עו"ד לדיון והם מקבלים לשלם את כל הסכום בלי דיון. דווקא רעיון מעניין...
מוזרלא תבעתי על 300 שח
תבעתי על 5,000 שח
זה מה שפסקו לי
ולא, לא קיבלתי זימון, רק הודעה מבית משפט (שנפל לי הלב כשראיתי אותה סגורה על מפתן ביתי) עם פסק הדין
ולמרות שאני ברוך ה' בן אדם די עסוק, בשביל כמה אלפי שקלים שווה לי להגיע באופן חד פעמי לבית משפט (זה מה שיהיה כנראה עם עשרות התביעות שהצטברו לי מהחודש האחרון)
אחרי הפוסט הראשון שליאז הזכירו למעלה
ואכן טוב ששאלו וקבלו תשובה. אבל הפסק היה להם וכל אחד צריך לשאול לעצמו.את דעתו של הרב קנר (דיין במודיעין עילית) בגילוי שם
מה שהבאת לא מדבר על מקרה כאשר החברה סירבה להגיע לבית דין וקיבלו היתר ללכת לבית משפט.אחרי הפוסט הראשון שלי
ואכן טוב ששאלו וקבלו תשובה. אבל הפסק היה להם וכל אחד צריך לשאול לעצמו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: