אכן מעניין מי החליט להשקיע בבניה של מערכת אוטומטית לקיטלוג פניות ותפעולה. עסקני ש"ס... ג'..., עיריית מודיעין עילית?... אולי יש להם עניין להיות אנונימיים בשלב זה כדי שגם החלונים יצטרפו למיזם...מי מארגנים את המיזם הזה?
מטעם מי?
מה המטרה?
אכן מעניין מי החליט להשקיע בבניה של מערכת אוטומטית לקיטלוג פניות ותפעולה. עסקני ש"ס... ג'..., עיריית מודיעין עילית?... אולי יש להם עניין להיות אנונימיים בשלב זה כדי שגם החלונים יצטרפו למיזם...מי מארגנים את המיזם הזה?
מטעם מי?
מה המטרה?
בדיוק זה מה שבאתי לומר, שממה שקורה שם, אי אפשר להגיש תלונה, כי כמה שזה מתסכל, זה מותר.הוא לא צריך לעצור ולפעמים החברה מחויבת להוציא אוטובוס נוסף
תביעות קטנות בפני עצמן לא יעזרו... כפי שלא עזרו עד עכשיו... חייבים תביעה ייצוגית אחת גדולה ומרוכזת... זה בדיוק החידוש של החבר'ה... (בנוסף לחידושים בביצוע - מצלמות, מערכת אוטומטית לקיטלוג וכו')...יישר כוח על היוזמה הברוכה!
רוצה להוסיף שאני תבעתי בתביעות קטנות את אגד תעבורה על אוטובוס אחד שלא יצא וזכיתי ב300 ש"ח!
עכשיו אני אוספת מספר תלונות גדול יותר ובקרוב אגיש תביעה על כולן יחד (שמעתי שמישהי הגישה תביעה על 28 אוטובוסים שלא יצאו וזכתה ב8,000 שח!)
אני קוראת לכל מי שקורא את ההודעה הזו לעשות את התהליך. מדובר בפרוצדורה לא מסובכת (אם כי מעצבנת, יש להודות).
כותבים בגוגל בית משפט לתביעות קטנות ומשם מתגלגלים הלאה. עלות פתיחת תיק- 50 שח
צריך להדפיס את הקובץ, לכתוב את התביעה בכתב יד, לסרוק ולהעלות לאתר (מעצבן, אמרנו כבר) אבל כל התהליך לא אמור לקחת יותר מחצי שעה (למאותגרים ממש) ו250 ש"ח בחצי שעה, אהמממ... נשמע לא רע בכלל, לא?
(חוץ מזה שכבר התחלתי להצטער על אוטובוסים שמגיעים בזמן)
אדגיש כי את ההודעה על הזכות קיבלתי בדואר, דהיינו, חוץ ממילוי התביעה לא השקעתי יותר זמן וכסף
לסיכום-
ברור ש300 שח לא מגרדים את הגלגל המפונצ'ר של אגד או קוים עילית או מי שלא יהיה, אבל אם הם יתחילו לקבל 1000 תלונות בחודש, שזה לא מופקע בכלל מבחינת מספר נוסעים סובלים הם ידברו אחרת מן הסתם וגם יתנהגו אחרת...
זה הקישור
הגשת תביעה לבית משפט לתביעות קטנות
שירות זה מאפשר להגיש תביעות כספיות לבית משפט לתביעות קטנות.www.gov.il
מבלי להמעיט בחשיבות והצלחת הפרויקט של צילום המחדלים ממליצה ומבקשת מכל מי שקורא את ההודעה הזאת להתגייס ולהגיש תלונה.
אתם תרוויחו כסף
ואולי, אולי, מי יודע, כולנו נרוויח תחבורה ציבורית שמשרתת את הציבור ולא מתעללת בו (ומקסימום, מכספי התביעה שנרוויח נוכל לממן מידי פעם מוניות)
בהצלחה לנו!!
כתבתיתביעות קטנות בפני עצמן לא יעזרו... כפי שלא עזרו עד עכשיו... חייבים תביעה ייצוגית אחת גדולה ומרוכזת... זה בדיוק החידוש של החבר'ה... (בנוסף לחידושים בביצוע - מצלמות, מערכת אוטומטית לקיטלוג וכו')...
מאיזה בחינה? אפשר להזמין את החברות לדיון בבית הדין ואם נציגיהם לא מופיעים - הבית דין נותן היתר לפנות לבית משפט. תהליך רגיל.מישהו פה בירר את הנושא ההלכתי?
מה הבעיה, אם אפשר לשאול?מישהו פה בירר את הנושא ההלכתי?
אני לא אוהבת שרואים אותי מסריטה..וואוו... הרעיון הזה אכן נותן תקווה.
גם אני מצטרף לצבא צילומים (כבר מרגיש איך רמת האדרנלין שלי עולה...)
ובנוסף מצהיר בזאת חגיגית, שאני מקבל על עצמי, בלי נדר, לפרסם את הקישור הנ"ל ללפחות 300 בני אדם!
ומה אתך?...
אם רואים אנשים עפים קדימה, אז מבינים שהייתה עצירה פתאומית. (רק צריכים להישאר יציבים שלא יראו את הרצפה במקופ את האנשים)נ.ב.
נראה לכם אפשרי להסריט גם את ה"בומבות" העצירות הפתאומיות?
או שרק יראו את הסרטון "רועד"?
אני חושבת שאסור לצלם עובד ציבורי. אבל את יכולה תוך דקה לטשטש אותו או למחוק אותו מהסרטון ואז בטוח לא תיהיה בעיה.אבל אם יראו..יש בעיה חוקית שרואים את הנהג או ההנוסעים?
אני ממש לא יודעת איך מטשטשים בסרטונים..בעיהאבל את יכולה תוך דקה לטשטש אותו או למחוק אותו מהסרטון
למזלך. טעיתיאני ממש לא יודעת איך מטשטשי בסרטונים..בעיה
יש למישהו/י טריק איך לזכור מהר מספרים של אוטובוסים, לא תמיד מספיקה להוציא את העט..- באותו זמן ובזמן היציאה מאוטובוס ביחד עם מספר הקו.
כן - להשתמש במצלמה - היא זוכרת אחר כך את הכל - את מספר הקו, תאריך/שעת האירוע, כמות המקומות הפנויים וכו'. תבדקי איך תיעדו היזמים ואיך אחר כך מתוך הסרטון הוציאו תמונות מוגדלות עם כל ההוכחות והפרטים... ממש בדיוק למטרה...יש למישהו/י טריק איך לזכור מהר מספרים של אוטובוסים, לא תמיד מספיקה להוציא את העט..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: