שאלתי משהי שיש לה עסק בתחום האפיה היא אמרה לי שהוא מקציף נחמד אבל אם היא צריכה רק הקצפה היא מוציאה את הקנווד (אם הוא בחוץ, היא תקציף איתו לטענתה פחות נח במיוחד לעוגות)אשמח למידע אני ממש לפני קנית מיקסר דגם 6230 , הבנתי שהוא מעולה ממש לבצקים לא ממש קבלתי מידע לגבי ההקצפות?האם זה עובד טוב כמו בבצקים?
איזה תוכנית יש לבצקים?בבצק אני מערבבת באופן קבוע על הדרגה הכי נמוכה, עם התוכנית של הבצקים, זה עובד מצוין.
זה נשמע כמו מחסור בקמח, אבל אין לדעת...
יש לך את הדגם 6230?מצורף צילום מהאתר של OIG עם פירוט על המוצרים המשלימים
אגב, פניתי אליהם, הם התנערו ולא הסכימו לעזור לי כי לא קניתי אצל המשווקים המורשים שלהם.
עד היום לא הצלחתי לעשות עוגה אוורירית במיקסר
עברתי לעבוד ביד כשיש לי כזה מיקסר בארון.
לבצקים הוא מצוין
לעוגות בחושות פשוט לא טוב
צפה בקובץ המצורף 1592528
יש מיקסרים של קנווד שבבצק עדיף לשים קודם את המים ואחכ את הקמח,הפוך.
יש לי מיקסר של קנווד, חדש
מקציף מצוין, ובבצקים משהו תקוע- הבצק יוצא דביק! תמיד!
היה נראה לי שהעוצמה מידי גבוהה, אז הנמכתי ועדיין אותה תוצאה.
עברתי להכין בצקים ביד, וזה כבר קשה ומעצבן באמת.
או לחילופין לעבוד עם בצק דביק,שנראה שלשו אותו מידי הרבה.
מישהי נתקלה?
אולי עלתה על הבעיה?
יש לי DAVO 5750יש לך את הדגם 6230?
אני כמעט לא משתמשת בו , יכול להית שזה לעוגות בחושות שלא צריך הקצפה ? (אני גם לזה משתמשת בחלק של ההקצפה הרגיל)אגב משהי יודעת למה משמש החלק של ההקצפה לא הבלון עם כמה "חוטי" ברזל אלה השני שיש לו שתי חלקים ולכל אחד רק רצועת ברזל אחת
אז במה את משתמשת לבצק פריך?לי יש את הDAVO 6230 ואני מאוד מרוצה ממנו , אמנם אני לא שפית , אבל כשאני מקציפה הוא מקציף לי מעולה !!
מה שכן יש לי גם מקציף ידני אז אם המיקסר בארון ואין לי כח להוציא אותו אני משתמשת כבר במקציף
אבל כשהוא כבר בחוץ לדברים נוספים משתמשת בו ומאוד מרוצה
אם את כבר בדרך לקנות שימי לב איפה , אני קניתי לפני שנתים וחצי בכמעט 5 אלף ואחרי זה התחילו להביא את זה ביבוא מקביל (אבא שלי קנה את זה בKSP ביבוא מקביל אמנם באילת אבל עדיין - בפחות מ3000 זה אומר שלא באילת זה עדיין פחות מ 5000)
היצרן אותו יצרן האחריות היא פחות לי יש 7 שנים על המנוע ולו שנה .. בקיצור כדאי לבדוק ,
אני כמעט לא משתמשת בו , יכול להית שזה לעוגות בחושות שלא צריך הקצפה ? (אני גם לזה משתמשת בחלק של ההקצפה הרגיל)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: