דיון כמה שאלות על המיקסר שרכשתי (DAVO)

3524

משתמש סופר מקצוען
מי שלא מבין איך עובד הייצור בסין
מוטב שלא ילכלך סתם
לכו תלמדו קצת איך זה עובד ותחזרו.
אפשר לייצר שם דברים מאד איכותיים, לא פחות מאירופה.
נלך ללמוד ונחזור. תשמרו לנו לבינתיים על המקום.

אבל רגע, אפשר בבקשה כתובת איפה לומדים איך זה עובד?
 

שקדי

משתמש מקצוען
מי שלא מבין איך עובד הייצור בסין
מוטב שלא ילכלך סתם
לכו תלמדו קצת איך זה עובד ותחזרו.
אפשר לייצר שם דברים מאד איכותיים, לא פחות מאירופה.
איך אמר לי איזה מוכר לא מזמן: סין זה כבר לא מילה גסה...
 

הולי הובי

משתמש פעיל
תודה.

צר לי, לא הייתי במצב רוח באותם רגעים. כעת מאוחר מלתקן. אתנצל בפני הרוכשת הנכבדה ואאחל שתפיק את המירב והמיטב מרכישתה.

הכעס שלי הוא על נושא משני, הטעיית הציבור ע"י היבואן. מי שדווקא ירצה יוכל לרכוש את אותו המיקסר בדיוק תחת מותג מדבקה אחר באלף שקל פחות. אז לדרוש אלף שקל רק בגלל שכתוב על זה דאבו זו חוצפה ואונאת הציבור.


איך אפשר להיות בטוחים שמדובר באותו הדגם בדיוק?
בתמונות אכן נראה זהה

הוא מתאים ללישה של יותר מקילו קמח?

יש גם דגמים זולים יותר של דאבו שנמכרים במחירים זולים יותר דרך יבואנים אחרים?

שבעתי מהבטחות על דגמים של חברות שונות שהם לכאורה זהים בדיוק
ולמעשה היו הבדלים קטנים במבנה שהוציאו את המכשיר מכלל שימוש
 
נערך לאחרונה ב:

3524

משתמש סופר מקצוען
האם אכן דאבו 5750 עולה כ-3,400 ?
ואיך אפשר להיות בטוחים שמדובר בדגם זהה בדיוק?
הוא מתאים ללישה של יותר מקילו קמח?

שבעתי מהבטחות על דגמים של חברות שונות שהם לכאורה זהים בדיוק
ולמעשה היו הבדלים קטנים במבנה שהוציאו את המכשיר מכלל שימוש
לא ידוע לי. לא התנסינו בדגמים. סך הכל עשינו לפני הקניה בדיקה יסודית איזה דגם יתאים לצרכינו, ובחרנו באנקרסרום. לא התאכזבנו. אנחנו ב"ה משפחה גדולה ואופים מדי שבוע 7 חלות גדולות, רק האנקרסרום עמד במשימה ללוש הכל בבת אחת מבלי לזייף.

אבל באמת, כל אחת והצרכים שלה.
 

שקדי

משתמש מקצוען
לא ידוע לי. לא התנסינו בדגמים. סך הכל עשינו לפני הקניה בדיקה יסודית איזה דגם יתאים לצרכינו, ובחרנו באנקרסרום. לא התאכזבנו. אנחנו ב"ה משפחה גדולה ואופים מדי שבוע 7 חלות גדולות, רק האנקרסרום עמד במשימה ללוש הכל בבת אחת מבלי לזייף.

אבל באמת, כל אחת והצרכים שלה.
7 חלות ז"א שאתם לשים 2 ק"ג קמח בבת אחת, נכון?
 

3524

משתמש סופר מקצוען
טבלת-השוואה-מיקסרים-01-scaled.jpg
 

חן פלוס

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עריכה והפקת סרטים
תכלס יצאתי מבולבלת על מה ממליצים פה איזה דגם של דאבו מי יעשה לי סדר?
 

דרך אגב

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
במקום להפריד ולהקציף רק את החלבון? או שאת מתכוונת בעוגות בחושות ששמים יחד?
 

תהילהמור

משתמש מקצוען
לי יש את הדאבו פרו. (נראה לי 6740, אבל זה לא משנה כ"כ)
אין מה להשוות אותו על פני מיקסרים אחרים.
לש מעולה!
מקציף - מצויין
והעוגות/עוגיות יוצאות מושלמות עם הרבה פחות מאמץ מצידי.
לא מכירה את פעולת האנקרסרום, אבל לא נראה לי שהפרו נופל ממנו.
 

yael712

משתמש רשום
למישהו יש אותו?
לי יש אותו -שנה(דאבו ankarsrum 6230)
אחד המיקסרים , !!!עולה יקר !! (באזור ה5000 לפני שנה )
אבל שווה כל שקל
הבצקים יוצאים מעולים ההקצפה מעולה
המנוע מלמטה בשונה מהרבה מיקסרים,
בקערה של הבצק הקערה מסתובבת ולא הידית למעלה , טכניקה קצת שונה לבצק משאר המיקסרים אבל מעולה !!!!
בהקצפה יש מקל שמתחבר למנוע והוא מסתובב ועליו מתחבר החלקים של ההקצפה
ש מכסה פלסטיק שמתאים או לאחסון או לכסות בעת הקצפה/ ערבול (לקערת הפלסטיק -מכסה הרמטית ללא פתחים - עוזר שלא ישפריץ החוצה ) לקערת הברזל לבצק זה יותר לאחסון
קל מאוד לניקוי (שאצלי זה היה גם כן משהו חשוב שחיפשתי- להורים שלי יש קיצ'ינד ויש לי די טראומה מהנקיונות שלו , הרבה יותר קשה לנקות אותו )
יש לו טיימר שזה מאוד נוח
ובנוסף הכבל של החשמל ניתן לניתוק , גם כן נוח לאחסון
אני קניתי אליו את החלק של המטחנת בשר גם כן ומאוד מרוצה , משתמשת בו הרבה

כשאני קניתי אותו נתנו 7 שנות אחריות , לא יודעת מה היום

זה מיקסר שנקרא אחד המיקצועיים, אבל לא יצא לי להכיר מקרוב מיקסרים נוספים מלבד קיצ'ניד כמו שאמרתי למעלה
 

דרך אגב

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
@דרך אגב תנסי פשוט בעוגות בחושות להקציף ביצים שלמות איזה 8 דקות בלי להפריד
תעדכני אם ראית שיפור
חזרתי כדי לעדכן
לא עזר לי...
גם כשהפרדתי וגם כשהקצפתי יחד
בכל מצב הקצף נופל ברגע שאני מכניסה לו עוד משהו

יש למישהי המלצה?
אם אפשר בבקשה לא לערבב את נושא הדגמים האחרים של davo...
 

noae

משתמש מקצוען
חזרתי כדי לעדכן
לא עזר לי...
גם כשהפרדתי וגם כשהקצפתי יחד
בכל מצב הקצף נופל ברגע שאני מכניסה לו עוד משהו

יש למישהי המלצה?
אם אפשר בבקשה לא לערבב את נושא הדגמים האחרים של davo...
איך את מוסיפה את שאר הדברים?
המיקסר עדיין פועל? על איזו מהירות?
שופכת בבת אחת או בזרם דק?
קודם יבשים או קודם רטובים?
 

דרך אגב

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
כשהקצף קשה מנמיכה למינ'
ברגע שאני מוסיפה משהו הקצף נופל
לא משנה מה זה...
במיקסר הקודם זה החזיק מעולה, במיקסר הזה - מיד נופל
חשבתי שאולי הערבול הכי נמוך שלו עדיין חזק יחסית לאחרים

ולכן מעניין אותי לדעת האם גם אצלכן זה ככה
 

נר ריחני

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
כשהקצף קשה מנמיכה למינ'
ברגע שאני מוסיפה משהו הקצף נופל
לא משנה מה זה...
במיקסר הקודם זה החזיק מעולה, במיקסר הזה - מיד נופל
חשבתי שאולי הערבול הכי נמוך שלו עדיין חזק יחסית לאחרים

ולכן מעניין אותי לדעת האם גם אצלכן זה ככה
@דרך אגב
זכור לי שבהתחלה היה בדיוק ככה הכל נפל
כבר לא כ"כ זוכרת קניתי את זה לפני למעלה משנה
אבל איכשהו אח"כ למדתי לעבוד איתו
הפסקתי להפריד ביצים ומקציפה איזה 10 דקות עם סוכר
ואז גם הקצף לדעתי פחות נופל
אולי גם מערבבת יותר עם מרית אחרי שהקצף מוקצף
אבל יש במה שאת אומרת ....
 

miri

מירי הס- אמנית ציור
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
סוף סוף משהו מבין אותי
גם לי העוגות המצוינות שאפיתי תמיד נופלות
מה שניסיתי בחמישי האחרון זה להוסיף לאט את החומרים וקודם את הנוזלים ובסוף את הקמח
ויצא יותר סביר אבל עדין לא האוריריות של העוגות שהיינו רגילים
דם דאבו פרו 5760
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה