נלך ללמוד ונחזור. תשמרו לנו לבינתיים על המקום.מי שלא מבין איך עובד הייצור בסין
מוטב שלא ילכלך סתם
לכו תלמדו קצת איך זה עובד ותחזרו.
אפשר לייצר שם דברים מאד איכותיים, לא פחות מאירופה.
אבל רגע, אפשר בבקשה כתובת איפה לומדים איך זה עובד?
נלך ללמוד ונחזור. תשמרו לנו לבינתיים על המקום.מי שלא מבין איך עובד הייצור בסין
מוטב שלא ילכלך סתם
איך אמר לי איזה מוכר לא מזמן: סין זה כבר לא מילה גסה...מי שלא מבין איך עובד הייצור בסין
מוטב שלא ילכלך סתם
תודה.
צר לי, לא הייתי במצב רוח באותם רגעים. כעת מאוחר מלתקן. אתנצל בפני הרוכשת הנכבדה ואאחל שתפיק את המירב והמיטב מרכישתה.
הכעס שלי הוא על נושא משני, הטעיית הציבור ע"י היבואן. מי שדווקא ירצה יוכל לרכוש את אותו המיקסר בדיוק תחת מותג מדבקה אחר באלף שקל פחות. אז לדרוש אלף שקל רק בגלל שכתוב על זה דאבו זו חוצפה ואונאת הציבור.
המיקסר הטוב ביותר בשוק - Burman B5751 - Burman - בורמן
04-8401076 04-8401076 המיקסר הטוב ביותר בשוק – Burman B5751 הצטרפו לרשימת התפוצה המיקסר הטוב ביותר בשוק מיקסר תעשייתי במחיר ביתי חובבי אפייה,הכירו את האהבה החדשה שלכם: https://burman.co.il/wp-content/uploads/2021/08/burman1328.mp4 עוצמה. שקט. עיצוב. מיקסר חזק,יציב ועוצמתי בעל מנוע DC בהספק של...burman.co.il
יש לי הרבה ידע באפיה אבל לא התנסיתי בהרבה מיקסרים.@חני בנני את מכירה את הנושא הזה של המיקסרים? (ראיתי שיש לך הרבה ידע באפיה)
לא ידוע לי. לא התנסינו בדגמים. סך הכל עשינו לפני הקניה בדיקה יסודית איזה דגם יתאים לצרכינו, ובחרנו באנקרסרום. לא התאכזבנו. אנחנו ב"ה משפחה גדולה ואופים מדי שבוע 7 חלות גדולות, רק האנקרסרום עמד במשימה ללוש הכל בבת אחת מבלי לזייף.האם אכן דאבו 5750 עולה כ-3,400 ?
ואיך אפשר להיות בטוחים שמדובר בדגם זהה בדיוק?
הוא מתאים ללישה של יותר מקילו קמח?
שבעתי מהבטחות על דגמים של חברות שונות שהם לכאורה זהים בדיוק
ולמעשה היו הבדלים קטנים במבנה שהוציאו את המכשיר מכלל שימוש
7 חלות ז"א שאתם לשים 2 ק"ג קמח בבת אחת, נכון?לא ידוע לי. לא התנסינו בדגמים. סך הכל עשינו לפני הקניה בדיקה יסודית איזה דגם יתאים לצרכינו, ובחרנו באנקרסרום. לא התאכזבנו. אנחנו ב"ה משפחה גדולה ואופים מדי שבוע 7 חלות גדולות, רק האנקרסרום עמד במשימה ללוש הכל בבת אחת מבלי לזייף.
אבל באמת, כל אחת והצרכים שלה.
2 וחצי קילו קמח.7 חלות ז"א שאתם לשים 2 ק"ג קמח בבת אחת, נכון?
לי יש אותו -שנה(דאבו ankarsrum 6230)למישהו יש אותו?
חזרתי כדי לעדכן@דרך אגב תנסי פשוט בעוגות בחושות להקציף ביצים שלמות איזה 8 דקות בלי להפריד
תעדכני אם ראית שיפור
איך את מוסיפה את שאר הדברים?חזרתי כדי לעדכן
לא עזר לי...
גם כשהפרדתי וגם כשהקצפתי יחד
בכל מצב הקצף נופל ברגע שאני מכניסה לו עוד משהו
יש למישהי המלצה?
אם אפשר בבקשה לא לערבב את נושא הדגמים האחרים של davo...
@דרך אגבכשהקצף קשה מנמיכה למינ'
ברגע שאני מוסיפה משהו הקצף נופל
לא משנה מה זה...
במיקסר הקודם זה החזיק מעולה, במיקסר הזה - מיד נופל
חשבתי שאולי הערבול הכי נמוך שלו עדיין חזק יחסית לאחרים
ולכן מעניין אותי לדעת האם גם אצלכן זה ככה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: