לא הבנתי את השאלה.סליחה על השאלה
אבל זה לדעתך הגיוני?
היא בדיוק מדברת על זה שזה מעל ההגיון.
לא הבנתי את השאלה.סליחה על השאלה
אבל זה לדעתך הגיוני?
אם תשים לב, לא התרתי לקחת הלואה בלי לדעת מהיכן תחזיר, גם לא המעטתי בכלל מחובת ההשתדלות שצריך לעשות כדי לקבל מה שצריך. אמרתי בסה"כ - כתשובה לשאלת השואלת 'איך אתם מסתדרים' - שאחרי שעושים את ההשתדלות שצריך, אפשר להיות רגועים גם אם לפי מה שנראה לך זה לא יספיק - יש אבא גדול שהוא זה שמסדר את העניינים, זה לא אומר שאתה פטור מלעשות את ההשתדלות שלך. וכחלק מההשתדלות שלך בודאי שזה אומר לא לקחת הלואה בלי לדעת מהיכן תחזיר.חשבתי שהתכוונת למאמר חז"ל : "לווה רשע ולא ישלם" גם דברים כאלו רואים.
-->(וח"ו אין בכוונתי על הכותב, שאכן חש את יד ההשגחה. אשריו ואשרי חלקו).
שאלתי האם כחלק "נורמלי" מהחיים זה לחיות ע"ילא הבנתי את השאלה.
היא בדיוק מדברת על זה שזה מעל ההגיון.
אופה, אופה,שאלתי האם כחלק "נורמלי" מהחיים זה לחיות ע"י
ארגון החסד ששלחתי לו בקשה לפני כמה זמן.
אולי זה חיסרון שלי אבל לחיות על מענקים של ארגון חסד ולהרגיש כחי ע"י נס
מרגיש לי קצת בעייתי
ואיפה הערבים?...בעיקרון יש סקר מקיף ומסודר של הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה.
בקובץ המצורף יש את נתוני הלמ"ס לפי מידת דתיות, ויש שם גם על חרדים,
חלק מהנתונים:
הכנסה למשפחה חרדית ממוצעת ברוטו זה 14,655 ש"ח לחודש [נכון לשנת 2018]
הוצאה ממוצעת על דיור לחרדים 4173 ש"ח לחודש.
חשמל, גז ודלק לבית 443 ש"ח לחודש.
מזון (ללא ירקות ופירות) 1888 ש"ח לחודש
בעפולה ניתן למצוא גם ב 1000 ש"ח בלבדגם היום וגם בלי לקבל שקל מההורים, ניתן לשכור דירת 3 חדרים באזור 1500 ש"ח.
באופקים [קומה ד' בלי מעלית] בטבריה [לא בבניין חדש] בקריית מלאכי, בירוחם, עמנואל, צפת, עפולה, ועוד.
וב2000 ש"ח גם ברכסים, תל ציון, חיפה, ועוד ועוד.
צר לי גם בצפת קשה מאד עד בלתי אפשרי למצוא דירת 3 חדרים לשכירות ב1500 ש"ח. אלא אם כן במקומות מרוחקים מוזנחים ומעוררי חלחלה.
אני באופן אישי השכרתי לפני שנתיים בצפת בקומה 3 יחידה 40 מ"ר ב1800 וזה הכי זול שהשגתי באזור שפוי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: