אני עושה ארוע במוצ"ש.
וכמובן רוצה להכין כמה שיותר מראש כדי להשארי כמה שפחות עבודה במוצ"ש ולהיות פנויה לעריכה והתארגנות.
אני מכינה שייק חלבי עם שמנת מתוקה, אננס, ספרינג וג'לי.
כמה זמן מראש אפשר להכין?
האם אפשרי להכין ביום שישי ולשמור בבקבוקים שמקרר או שעדיף מהר לטחון את הכל במוצ"ש???
תודה!!!
וכמובן רוצה להכין כמה שיותר מראש כדי להשארי כמה שפחות עבודה במוצ"ש ולהיות פנויה לעריכה והתארגנות.
אני מכינה שייק חלבי עם שמנת מתוקה, אננס, ספרינג וג'לי.
כמה זמן מראש אפשר להכין?
האם אפשרי להכין ביום שישי ולשמור בבקבוקים שמקרר או שעדיף מהר לטחון את הכל במוצ"ש???
תודה!!!