לא נכוןהמלצה שלי-
לא לבזבז כסף על שיעורים בין טסט לטסט.
פשוט לעשות רק טסטים ולחכות למזל שיגיע
כי גם בטסט לא ממש מוכנים לנהיגה...
זה רק סיעתא דשמיא!
בהצלחה!
שימי לב שצריך לקחת את הטופס ירוק מהמורהיש לך מושג האם הוא סוג שידרוש ממני עכשיו 10 שיעורים? או שיסתפק ב 3-4 שיעורים. (אם אני נוהג טוב כמובן).
והאם יש לו בית ספר ואני צריך לבקש דוקא אותו?
מומלץ מאוד!!!אמנון מורה נהיגה בבית שמש מבית ספר אלי דהן
0522602640
כן, בהחלט.שאלתי האם מומלץ גם לעבור לעיר אחרת (אני לומד כרגע בירושלים)?
כן, עיין להלן.והאם יש המלצות למורה נהיגה בעיר אחרת שיוכל לעשות לי את העבודה???
בית שמש ממש לא קל, אולי יותר קל מירושלים. מנסיון אישי ושל עוד כמה וכמה חברים ממליץ לבית-שמשים (ואולי גם ירושלמים) לנסוע לרמלה (20 דק' ברכבת מבי"ש) ולקבל 28 שיעורים בשלושה שבועות (במקום ממוצע של 14 שבועות בבי"ש...) וכן טסטים כל פחות מחודש (שלא תצטרכו...)קופצת על האשכול.
הבנתי שבבית שמש ההרבה יותר קל לעבור
אשמח אם יש למישהו המלצה על מורת נהיגה טובה מב"ש. רק מנסיון.
אני עברתי עיר ועשיתי 8-9 שיעורים להכיר את המקום ועברתי ב"ה טסט ראשון אחרי כך וכך טסטים.....אני לא ממליץ לעבור עיר בשו"א ,אתה לא מכיר את הרחובות וכעת ללמוד להכיר מחדש זה עוד 100 שיעורים,
דבר נוסף ,כשנוסעים עד העיר האחרת זה מתיש ומעייף ואתה מגיע לא פנוי וסובלני ללמידה,אולי ניתן לעבור מורה
צ"ל הידוע לשמצהעם בן גיגי הידוע
אחרי הרפורמה - אין עם מי לדבר על זה ואין שום סיכוי לשנות תאריך ושעה שנקבעו!!!עצה שלי תתעקש לקבל טסט בשישי בבוקר בשעה 7 גג 7 ורבע.
הטופס ירוק נמצא אצלי, (היום כבר אין שימוש בטופס, הכל עם טבלטים, אך יתכן שמורה חדש ידרוש זאת).שימי לב שצריך לקחת את הטופס ירוק מהמורה
וכן יש מורים שידרשו ממך חתימה של המורה הקודם על השיעורים שעשית כבר
בעיקרון בשעות עמוסות (8 בבוקר) לא יוצאים כלל מגילה כי בחיים לא יספיקו לחזור, (משרד הרישוי נמצא כיום בגילה)עצה שלי תתעקש לקבל טסט בשישי בבוקר בשעה 7 גג 7 ורבע.
לא אחרי.
תלפיות בירושלים זה מקום מסויט ביותר, וכל השבוע עמוס שם בצורה בלתי סימפטית.
תתעקש רק על היום הזה והשעה הזו, ותראה ישועות.
אני עברתי בטסט מתקדם עם בן גיגי הידוע בשעה הזו.
ורק להרגעה היום אני נהגת שודים
אין קשר בין טסטים ליכולת לנהוג.
גיסי עבר בטסט ראשון ועד היום חששן בכביש ומעדיף לא לנהוג.
לימוד הנהיגה שלי במספרים:
10,000 ש"ח.
100 שיעורים.
1.5 שנים של לימודים.
1 מבחן תיאוריה.
4 מבחני נהיגה.
5 בוחני נהיגה. (באחד המבחנים היו לי שניים, אחד מתלמד - השני מעצבן).
1 מורה (?!).
500 ברקסים.
50 כדורי הרגעה.
5 קילו ירידה במשקל (לא באמת - אין לי פשוט מה להוריד).
מה עושים???
נ"ל כרגע שאני עובר למורה אחר. שאלתי האם מומלץ גם לעבור לעיר אחרת (אני לומד כרגע בירושלים)? והאם יש המלצות למורה נהיגה בעיר אחרת שיוכל לעשות לי את העבודה???
תודה רבה מראש על כל עזרה.
צפה בקובץ המצורף 486100
אין שום אפשרות להזיז כלום לא יום ולא שעהטוב סליחה, אני לא מתמצאת בפרטי הרפורמה החדשה.
המורה שלך לא יכול לשחק עם השעות בין התלמידים?
אם מביאים לך שעה קשה (12 בשישי או 3-4 כל יום חול) אתה יכול לוותר?
לא נכון, המורה יכול להחליף עם תלמיד אחראין שום אפשרות להזיז כלום לא יום ולא שעה
אין למורה קשר עם הבוחנים, זה לא כמו פעם
עד הטסט עצמו א"א לדעת מי יהיה הבוחן
והכל נקבע ע"י מחשב וזהו
לא מתאים לך? תאכל אותה...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: