לדעתי זה רק מזיק, רגילים לנהוג לפי ההרגלים שלך. ולא מסתדרים עם חוקי הנהיגה.קופץ על האשכול
מי שנהג ברכב לפני לימודי נהיגה - יהיה לו יותר קל להוציא רישיון (מבחינת זה שהוא שולט על הרכב)
או הפוך (כי יש לו עודף ביטחון עצמי) ?
לדעתי זה רק מזיק, רגילים לנהוג לפי ההרגלים שלך. ולא מסתדרים עם חוקי הנהיגה.קופץ על האשכול
מי שנהג ברכב לפני לימודי נהיגה - יהיה לו יותר קל להוציא רישיון (מבחינת זה שהוא שולט על הרכב)
או הפוך (כי יש לו עודף ביטחון עצמי) ?
תודה רבה.לדעתי במודיעין יותר קל משמעותית לעבור טסטים
בשעות הבוקר כבישים כמעט ריקים לגמרי ילדים בלימודים ההורים עובדים
ויכול להיות שזה משפיע גם קצת על הבוחנים (טסטרים בלע''ז) יותר נינוחים ופחות ממהרים לפסול
אבל הכי חשוב להגיע רגוע לטסט
בהצלחה
תמונה מונפשת - gif
שולח בפרטיתודה רבה.
יש לך המלצה על מורה לעניין?
אפשר לקבל כמה?תמונה מונפשת - gif
את זה ספציפית לא אני עשיתי.
הבנתי שהיום הטסטים זה לפי תשלום האגרה..יש למישהו מושג האם בשאר הערים (מודיעין או בית שמש) התור לטסט קצר יותר מירושלים?
לא הבנתי, אני תמיד משלם אגרה ומחכה חודש וחצי לטסט, האם במודיעין זה אחרת?הבנתי שהיום הטסטים זה לפי תשלום האגרה..
ולא שוכחים את ההוצאות הכספיות שלגמרי מיותרות.שוכחים את כל הסבל.
צריך תוכנה מיוחדת לפתוח את זה?
זה זז רק בדפדפן ברגיל זה נראה תמונה, כששולחים באינטרנט זה מונפש.צריך תוכנה מיוחדת לפתוח את זה?
שלחו לי והורדתי ו... לא עובד
ממש לא, הוא מונפש ואמור לעבוד בכל תוכנה של הצגת תמונות.זה זז רק בדפדפן ברגיל זה נראה תמונה, כששולחים באינטרנט זה מונפש.
תודה רבה, אך אני על אוטומט, (ואפי' כך עברתי את הסרט הנ"ל).רפי ונטורה 0524382779
מודיעין מלמד רק ידני נחמד מאד קצת קשוח
100 ש"ח לשיעור
המחיר הוא לחרדים בלבד
אשמח להמליץ על מורה נהיגה טוב בבני ברק.לימוד הנהיגה שלי במספרים:
10,000 ש"ח.
100 שיעורים.
1.5 שנים של לימודים.
1 מבחן תיאוריה.
4 מבחני נהיגה.
5 בוחני נהיגה. (באחד המבחנים היו לי שניים, אחד מתלמד - השני מעצבן).
1 מורה (?!).
500 ברקסים.
50 כדורי הרגעה.
5 קילו ירידה במשקל (לא באמת - אין לי פשוט מה להוריד).
מה עושים???
נ"ל כרגע שאני עובר למורה אחר. שאלתי האם מומלץ גם לעבור לעיר אחרת (אני לומד כרגע בירושלים)? והאם יש המלצות למורה נהיגה בעיר אחרת שיוכל לעשות לי את העבודה???
תודה רבה מראש על כל עזרה.
צפה בקובץ המצורף 486100
תודה רבה. אך בני ברק רחוק לי מידי.אשמח להמליץ על מורה נהיגה טוב בבני ברק.
באישי.
מודיעין טוב לך?תודה רבה. אך בני ברק רחוק לי מידי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: