צחי רוזנטל
משתמש חדש
סליחה על השאלה אבל איך אני בכלל יכול לדעת איפה הפנסיה של אשתי?
כתוב בתלוש ו/או מקבלים דוח שנתי כל חודש מרץ בערך ו/או אתר הר הכסף של משרד האוצר.סליחה על השאלה אבל איך אני בכלל יכול לדעת איפה הפנסיה של אשתי?
אם אתם אוהבים להקשיב לתחזיות כאלו ואחרות של מומחים כאלו ואחרים, אני ממליצה לא להשקיע במסלול מנייתי אף פעם, זה לכאורה יכול לעשות לכם יותר נזק מתועלת.בשיחה היום עם סוכן ביטוח הוא טוען שכל המניות אמורות לרדת בגלל עליית טראמפ וההפגנות בקמפוסים ולכן לא ממליץ כרגע על מסלול מנייתי מחשש להפסד, הוא מציע לחכות לדצמבר ולראות מה המגמה, הוא צודק? קצת התבלבלתי עם כל הנושא הזה
כלום יודעים שיכול להיות כל מה שחוזה הזה יודעבשיחה היום עם סוכן ביטוח הוא טוען שכל המניות אמורות לרדת בגלל עליית טראמפ וההפגנות בקמפוסים ולכן לא ממליץ כרגע על מסלול מנייתי מחשש להפסד, הוא מציע לחכות לדצמבר ולראות מה המגמה, הוא צודק? קצת התבלבלתי עם כל הנושא הזה
כבר עברתי על הכתבות שלכם {הגם.. שברפרוף..}, ולא מבין מה צריך להיות מותאם לנתונים האישיים
כמו''כ מה הכוונה לתנאים טובים? רק דמי ניהול?
חברים למה שלא תפנו לסוכן ביטוח ותסדרו הכל בקלות במקום לשאול שוב ושוב אותן סוגי שאלות@מקצועי בלבד @השקעות R הון ושאר המבינים בתחום...
אשמח אם מישהו יכוון אותי איך לבחור קופת פנסיה שתשתלם לי
במידה ואני מחפש קופה שמושקעת כולה במדד S&P עם דמי ניהול זולים וכשירה מבחינה הלכתית..
אשמח מאד להמלצות...
זה אומר שמסלול ההשקעה בפנסיה שלך השתנה למסלול השקעה שנקרא "גילאי 60 ומעלה".מישהו יכול לעזור לי
מה המסמך הזה אומר
[הבנתי שזה קשור לפנסיה לכן אני שואלת כאן]
צפה בקובץ המצורף 1738697
תודה על התשובה המהירה [ותודה על העירנות הכשרותית]זה אומר שמסלול ההשקעה בפנסיה שלך השתנה למסלול השקעה שנקרא "גילאי 60 ומעלה".
נ.ב. זה מסלול ללא הכשר. [וגם המסלול הקודם היה ללא הכשר]
זה מיזוג כללי בגלל רפורמה של רשות שוק ההון.תודה על התשובה המהירה [ותודה על העירנות הכשרותית]
איך עבר לה המסלול
זה מיזוג של מסלולים כללי
או שיכול להיות שעובר לבד
בעלת הפנסיה [אמא שלי] עדיין לא בת 60
ואיך בוחרים סוכן ביטוח? איך יודעים שנותן את התוצאה הטובה ביותר?חברים למה שלא תפנו לסוכן ביטוח ותסדרו הכל בקלות במקום לשאול שוב ושוב אותן סוגי שאלות
רק שאני אינני סוכנת משום סוג.קודם כל יש את @מקצועי בלבד ועוד כאן בפורום שהם מצוינים על פי מה שהם מציגים כאן בפורום
בכל אופן תפנו לכמה סוכנים ותשוו
וכל הנ"ל זה רק קישקוש של סוכן ביטוח?
בקרן הפנסיה וההשתלמות ניתן לראות את דוחות ההפקדות.איך אני יכולה לברר האם מעסיק מלפני 10 שנים באמת הפקיד לי קה"ש ופנסיה?
תודה רבה.
תודה .בקרן הפנסיה וההשתלמות ניתן לראות את דוחות ההפקדות.
בעקרון באזור האישי הממשלתי את אמורה לראות קרנות פנסיה וכד' שלךואין לי מושג איך להגיע לזה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: