פנסיה זה דבר שווה מאד ורווחי מאד!!הציעו לי למשוך את הפנסיה כעת, כי עד גיל הפרישה דמי הניהול וההפקדות שלי 'יאכלו' את כל הפנסיה.
מי שאמר לכם את זה אין לו שום מושג!!
ממליצה לכם לקרוא את התגובה השניה באשכול הזה.
פנסיה זה דבר שווה מאד ורווחי מאד!!הציעו לי למשוך את הפנסיה כעת, כי עד גיל הפרישה דמי הניהול וההפקדות שלי 'יאכלו' את כל הפנסיה.
0.5% בהשתלמות וגמל.
את מתכוונת שהפניקס מחשידים?זה לא מחשיד קצת?
תודה, הרגעת אותיאת מתכוונת שהפניקס מחשידים?
על דבר פשוט מאד מאד שלא צריך להעסיק בשבילו יותר מפקיד פשוט שיקנה כל פעם את אותה מניה הם דורשים דמי ניהול כ"כ גבוהים....
איך יכול להיות שבפנסיה החברות מסתפקים ב0.05% מהצבירה, ובהשתלמות לא יספיק להם גם פי 10???
אינפניטי זה חברה טובה ויציבה כמו כל החברות האלו שמפוקחות ע"י רשות שוק ההון.
אין תקרה לניוד לקרן פנסיה?קופת גמל לא תקנה לך כיסוי ביטוחי וחבל.
שים לב שלא כדאי למשוך את הצבירה שקיימת , כי זה הכסף שיהיה שווה הכי הרבה בפרישה. בגלל עקרון הריבית דריבית.
אם מדובר על ביטוח מנהלים חדש (מאחרי 2012) כדאי לך לנייד לקרן פנסיה. לא לקופ"ג. ולבצע אליה את ההפקדות החדשות גם.
אפשר באותה קופה.הוא לא ממש ידע לענות לי, את בטח תדעי יותר טוב ממנו - יש לי היום ביטוח מנהלים. אני רוצה לנייד אותה לגמל כדי לקבל דמי ניהול יותר נמוכים. האם אני צריכה לפתוח 2 קופות נפרדות, אחת שתחזיק רק את מה שניידתי והשניה שאליה יפקיד המעסיק את כספי התגמולים כל חודש? או שאפשר את שניהם באותה קופה?
בעיקרון אין תקרה לקרן פנסיה.אין תקרה לניוד לקרן פנסיה?
אני כבר מניידת לשם את הצבירה מקרן הפנסיה הנוכחית, וכמובן אמשיך להפקיד לשם בעז"ה את רוב התגמולים.
אבל הסוכן אמר לי שאת ביטוח המנהלים אי אפשר לנייד ג"כ כי זה יעבור את התיקרה ואז יגלוש לקרן פנסיה משלימה או משהו כזה.
זה די בסדר.איך התנאים האלה לקרן פנסיה בהפניקס?צפה בקובץ המצורף 956054
רק לוודא - הקופה שאליה אפקיד נקראת קופת גמל לתגמולים? ואליה אני יכולה לנייד? (מנסה להבין למה הסוכן אמר שאצטרך 2 קופות)אפשר באותה קופה.
השאלה האם בניוד לא מבצעים איזשהו חישוב ג"כ ביחס לתיקרה. אנסה להסביר את עצמי - נניח אדם מרוויח 30 אל"ש. הפקדות מ 20 אל"ש הולכים לפנסיה ומ 10 הנותרים - למנהלים/גמל.אפשר באותה קופה.
בעיקרון אין תקרה לקרן פנסיה.
יש תקרת שכר לפנסיה המקיפה שכוללת כיסוי ביטוחי, ולכן מה שמעבר לתקרת השכר נכנס לקרן פנסיה משלימה.
אני לא יודע מה המקרה הספציפי שלכם.רק לוודא - הקופה שאליה אפקיד נקראת קופת גמל לתגמולים? ואליה אני יכולה לנייד? (מנסה להבין למה הסוכן אמר שאצטרך 2 קופות)
כמניידים כספים כאלו מניידים גם את כל הפרוט על הכספים האלו וכל דבר רשום שם ואין מצב לעקוף שום דבר.השאלה האם בניוד לא מבצעים איזשהו חישוב ג"כ ביחס לתיקרה. אנסה להסביר את עצמי - נניח אדם מרוויח 30 אל"ש. הפקדות מ 20 אל"ש הולכים לפנסיה ומ 10 הנותרים - למנהלים/גמל.
אחרי שנה יבוא וינייד את הכסף מביטוח המנהלים/גמל לקופת הפנסיה, יוצא שלכאורה "עקפנו" את מגבלת התיקרה להפקדות. איך זה ייתכן?
תעלי את הטופס שמילאת, ונראה איפה הבעיה. [תמחקי פרטים אישיים]@מקצועי בלבד
@ארי בכרמים
שלחו לי מהקופה שעברתי אליה שחסר פרטים להשלמה ובינהם ש-
" מספר אישור הכנסה לא תואם לשם קופה מעבירה "
מה זה אומר
ואיך בודקים את המספר הזה
תעלי את הטופס שמילאת, ונראה איפה הבעיה. [תמחקי פרטים אישיים]
זה הדף ואני לא יודעת מה לרשום באישור מס הכנסה הזהתעלי את הטופס שמילאת, ונראה איפה הבעיה. [תמחקי פרטים אישיים]
תכתבי שם 214זה הדף ואני לא יודעת מה לרשום באישור מס הכנסה הזה
צפה בקובץ המצורף 956790
כשאת כותבת איזה מסלול השקעה את רוצה את בוחרת מסלול הלכה, והכל יעבור לשם.ומה זה אומר?
יש שני מסלולים?
אחד של דמי מעביד ואחד של העובד
איך עושים ששניהם יהיו מסלול הלכה?
צפה בקובץ המצורף 956799
זה העניין שכתבתי מסלול הלכהכשאת כותבת איזה מסלול השקעה את רוצה את בוחרת מסלול הלכה, והכל יעבור לשם.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: