ככל הנראה.חשבתי שרק אצלי הבעיה, דיברתי איתם והם אמרו לי שזה אמור לשלוח הודעה קולית ויבדקו למה זה לא נותן,
אני מבין עכשיו שזה בעיה כללית?
ניסיתי עכשיו פעם ראשונה להיכנס, חיכיתי וחיכיתי ולא הגיע קוד עד שהגעתי למסקנה.
ככל הנראה.חשבתי שרק אצלי הבעיה, דיברתי איתם והם אמרו לי שזה אמור לשלוח הודעה קולית ויבדקו למה זה לא נותן,
אני מבין עכשיו שזה בעיה כללית?
יש למטה מקום ללחוץ - לא יכול לקבל SMS ואז עובר למסך חדש דומהככל הנראה.
ניסיתי עכשיו פעם ראשונה להיכנס, חיכיתי וחיכיתי ולא הגיע קוד עד שהגעתי למסקנה.
מעניין, גם אני עברתי מהלמן ותכל'ס כשאני מכניס ת.ז הוא כותב לי הפעולה נכשלה, הוא כלל לא שולח סיסמההכניסה לאיזור האישי של מיטב דש היא רק עם סיסמה שנשלחת בSMS.
אין אפשרות לקבל בשיחה קולית.
כנסו דרך כאן.מעניין, גם אני עברתי מהלמן ותכל'ס כשאני מכניס ת.ז הוא כותב לי הפעולה נכשלה, הוא כלל לא שולח סיסמה
ניסיתי עכשו, זה מה שמופיע "כניסתך לחשבון נכשלה. לא נמצאו נתונים במערכת. אנא פנה/י לשירות לקוחות : *3366 שלוחה 0"כנסו דרך כאן.
זה באתר הרגיל של מיטב דש, בכניסה למנויי הלמן אלדובי לשעבר זה לא קורה.יש למטה מקום ללחוץ - לא יכול לקבל SMS ואז עובר למסך חדש דומה
שם תקבלו סיסמא למייל
כנ"לניסיתי עכשו, זה מה שמופיע "כניסתך לחשבון נכשלה. לא נמצאו נתונים במערכת. אנא פנה/י לשירות לקוחות : *3366 שלוחה 0"
@מקצועי בלבדמעדכנת שברוך השם יש עוד מסלולים כשרים, בהכשר תשואה כהלכה.
ואני מדברת על חברת הפניקס, שיש לה בכל סוגי הקרנות מסלול מחקה מדד S&P 500
שזה כולל קרן פנסיה, קרן השתלמות, קופת גמל, קופת גמל להשקעה, ופוליסת חיסכון,
ומהיום זה בכשרות תשואה כהלכה.
צפה בקובץ המצורף 920994
תבדוק כאן.שלום רציתי לברר איפה כדאי להתחיל לסחור במניות באופן עצמאי
תבדוק כאן:והאם זה כשר
"פנסיה משלימה" (או "פנסיה כללית" -זה היינו הך) זאת פנסיה למי שיש לו משכורת יותר מפי 2 מהממוצע במשק.מה אני אמורה לבחור בפנסיה משלימה?
"פנסיה משלימה" (או "פנסיה כללית" -זה היינו הך) זאת פנסיה למי שיש לו משכורת יותר מפי 2 מהממוצע במשק.
את יתרת ההפקדה (מעל הפי 2) מפקידים לקרן פנסיה משלימה.
את ככל הנראה צריכה קרן 'פנסיה מקיפה'. (כלומר שיש גם ביטוח שארים ואכ"ע. וגם אג"ח מיועדות)
את צריכה לבחור פנסיה מקיפה.אז בעצם כל עוד אני מרוויחה פחות מפי שניים, זה לא משנה מה אני בוחרת שם?
בפנסיה משלימה אין את המסלול הזה.מה אני אמורה לבחור בפנסיה משלימה?
0.99 מההפרשה או מהצבירה?ניסתי להצטרף לקופת גמל באלטשולר שחם דרך האתר.
והציעו לי דמי ניהול של 0.99 אחוז זה הגיוני?
דרך הטלפון או סוכן אפשר לקבל הנחה?
הגיוני.ניסתי להצטרף לקופת גמל באלטשולר שחם דרך האתר.
והציעו לי דמי ניהול של 0.99 אחוז זה הגיוני?
בטלפון מקבלים 0.8%.דרך הטלפון או סוכן אפשר לקבל הנחה?
מדובר מהצבירה, מדובר בקופת גמל ולכן זה מותר ע"פ החוק.0.99 מההפרשה או מהצבירה?
מההפרשה זה מאוד זול, ומהצבירה- לא יכול להיות, כי המקסימום המותר חוקית הוא 0.5.
אם את רוצה את הכסף עוד כמה שנים לנישואי הילדיםהאם קופת גמל במסלול כללי הלכה, משתלמת למספר שנים מועט?
קופת גמל זה רק לגיל פנסיה.האם קופת גמל במסלול כללי הלכה, משתלמת למספר שנים מועט?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: