כן. וכן.1. צריך למלא במיטב דש- "% בחירת אחוז מסלול"- למלא שם 100%??
2. וכדאי לבצע העברה לצבירה+ הפקדות עתידיות?
תודה רבה על כל העזרה!!!!
מבחינת תשואות זה אותו דבר.אז מה מומלץ מיטב דש או הפניקס?
מבחינת תשואות
תבחרו לפי דמי הניהול.
כן. וכן.1. צריך למלא במיטב דש- "% בחירת אחוז מסלול"- למלא שם 100%??
2. וכדאי לבצע העברה לצבירה+ הפקדות עתידיות?
תודה רבה על כל העזרה!!!!
מבחינת תשואות זה אותו דבר.אז מה מומלץ מיטב דש או הפניקס?
מבחינת תשואות
יש דרך.האם ישנו דרך למשןך כספי פנסיה בלי לשלם 35% מס הכנסה ?
אפשר לפרט יותר מה הם ?יש דרך.
למי שעומד בקריטריונים של פטור מהמס הזה.
בגדול יש 4 מצבים שאפשר למשוך ללא מס.אפשר לפרט יותר מה הם ?
בהחלט.האם זה נכון? האם אפשר אכן להתנהל בלי סוכן?
לא צריך.למה בעצם צריך סוכן אם אפשר לעשות הכל ישירות מול החברה?
את צריכה לבקש מהחברה שיעשו לך ריסק ביטוח זמני, כדי שלא תפסידי את הוותק הביטוחי.מה אני צריכה לעשות עם הקופה אם כבר לא אמורות להיות הפקדות? יש כזה דבר הקפאה? אני צריכה לעדכן את החברה?
את יכולה לתבוע אותו בבית דין לענייני עבודה.ויש דרך לגרום למעסיק לסיים עם החוב הזה? לבקש מהחברה שתלחוץ עליו או שזה ממש לא קשור אליהם?
זה לא משנה כלום.ובהמשך לשאלה הראשונה- אם אני מחליפה סוכן האם בשבל כזה שאין הפקדות שווה גם להחליף?
אני מבין שהם עוקבים אחרי אותו מדד כך שלא יהיה הבדלכן. וכן.
מבחינת תשואות זה אותו דבר.
תבחרו לפי דמי הניהול.
המלצה זה תעשה לבד על פי הנתוניםאני מבין שהם עוקבים אחרי אותו מדד כך שלא יהיה הבדל
וזה יותר מומלץ ממסלול הלכה רגיל של גלאט הון (הראל)?
בעז"ה בימים הקרובים.איפה אפשר לראות תעודה על המסלולים הכשרים החדשים בהכשר גלאט הון? לא הצלחתי למצוא באתר של מיטב דש.
כן.והאם יש גם קופת גמל במסלול מחקה מדד S&P 500 כשרה?
האם יש סיבה שהמסלול בהפניקס יהיה פחות טוב מהאחרים, פשוט הוא חדש ואין עליו מידע של 5 שנים, אבל בגלל שהמדד S&P 500 הוא כן מוכר האם הם פשוט יעשו את אותם תשואות ששאר הקופות שעקבו אחריו עשו.בעז"ה בימים הקרובים.
כן.
בהפניקס אקסלנס, ובחברת מור.
הוא כמו האחרים.האם יש סיבה שהמסלול בהפניקס יהיה פחות טוב מהאחרים, פשוט הוא חדש ואין עליו מידע של 5 שנים, אבל בגלל שהמדד S&P 500 הוא כן מוכר האם הם פשוט יעשו את אותם תשואות ששאר הקופות שעקבו אחריו עשו.
קופת גמל רגילה? [לפנסיה] או קופת גמל להשקעה?שלום,
לא קראתי את כל האשכול (בטוחה שדנו כבר בנושא...)
אשמח לעזרה
אני כגרע בקופת גמל אצל חברה מסוימת והם גובים לי דמי ניהול 3 אחוז
אשמח לשמוע איזה קופת גמל מומלצת עם דמי ניהול נמוכים יותר
תודה רבה
קופת גמל לפנסיהקופת גמל רגילה? [לפנסיה] או קופת גמל להשקעה?
אני לא ממליצה על כלום, [כפי שכתוב בחתימה שלי] אבל יש הרבה קופות גמל מנייתיות כשרות וטובות,קופת גמל לפנסיה
חשבתי שרק אצלי הבעיה, דיברתי איתם והם אמרו לי שזה אמור לשלוח הודעה קולית ויבדקו למה זה לא נותן,הכניסה לאיזור האישי של מיטב דש היא רק עם סיסמה שנשלחת בSMS.
אין אפשרות לקבל בשיחה קולית.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: