או קיי נטפל בזהלא.
מסלול כתוב לכם באחוזי תשואה.
כתוב לכם מסלול לבני 50 ומטה, ולא כתוב מסלול הלכה.
תודה על התגובה
או קיי נטפל בזהלא.
מסלול כתוב לכם באחוזי תשואה.
כתוב לכם מסלול לבני 50 ומטה, ולא כתוב מסלול הלכה.
הרבה מאד.כמה דמי ניהול גובים ממני תכלס?
צפה בקובץ המצורף 916878
איך מורידים את זה?הרבה מאד.
הכי הרבה שמותר להם ע"פ החוק.
א.ביררתי אצל הראל והם אמרו לי שאין הבדל מבחינת דמי הניהול בין מסלול הלכה למסלול שהייתי בו עד עכשיוא. את כרגע במסלול ללא הכשר כמו שצוין כבר.
ב. אם את צעירה ולא מתכננת להוציא את הפיצויים בכל החלפת עבודה, אז אני במקומך הייתי מעבירה למסלול מנייתי.
אם את צריכה יותר עזרה, את יכולה לפנות אליי בפרטי.
נכון. אין קשר בין גובה דמי הניהול לבין מסלול ההשקעה.א.ביררתי אצל הראל והם אמרו לי שאין הבדל מבחינת דמי הניהול בין מסלול הלכה למסלול שהייתי בו עד עכשיו
ואם אני יעבור למסלול הלכה דמי הניהול של 1.00% מהפקדה ו0.20% מצבירה ימשיכו לי גם במסלול זה
כל ההבדל הוא בתשואות שיש הבדל במסלולים
האם עדיין יהיה שווה לי לעבור לאלטשולר שחם שמשלמים שם 1.49% מהפקדה ו1.00% מצבירה
רק בגלל התשואות
אשמח לתשובה בדחיפות זה מאוד חשוב לי כדי לעבור למסלול הלכה בהקדם או בהראל או באלטשולר
(אין לי אפשרות לכתוב בפרטי)
ב. אם את צעירה ולא מתכננת להוציא את הפיצויים בכל החלפת עבודה, אז אני במקומך הייתי מעבירה למסלול מנייתי.
אם את צריכה יותר עזרה, את יכולה לפנות אליי בפרטי.
אז מה עדיף בכזה מקרה להשאר בהראל עם דמי הניהול האלונכון. אין קשר בין גובה דמי הניהול לבין מסלול ההשקעה.
בכל המסלולים יהיו אותם דמי ניהול.
א. לא זה ולא זה.אז מה עדיף בכזה מקרה להשאר בהראל עם דמי הניהול האלו
או לעבור לאלטשולר שחם עם דמי הניהול שלהם היותר יקרים אך אם תשואות טובות יותר
א.אז מה כן .להלמן אלדובי זה נראה שאי אפשר להצטרף עד לאיחוד אם מיטב דשא. לא זה ולא זה.
ב. באלטשולר דמי הניהול הם יותר זולים.
יש לך מושג אם אפשר היום להצטרף למסלול של הלמן אלדוביא. לא זה ולא זה.
ב. באלטשולר דמי הניהול הם יותר זולים.
דמי הניהול מהצבירה הם הרבה יותר משמעותיים, ובאלטשולר זה חצי ממה שאת משלמת בהראל.א.אז מה כן .להלמן אלדובי זה נראה שאי אפשר להצטרף עד לאיחוד אם מיטב דש
כך ע"פ מה שניסיתי
ב.אבל בהראל הם משאירים לי במסלול הלכה את דמי הניהול שהיו לי שהם 1.00 מההפקדה ו0.20 מצבירה
ובאלטשולר זה 1.49 מהפקדה ו 0.10 מצבירה
אז בהראל כן יותר זול לי דמי הניהול
נראה שלא.יש לך מושג אם אפשר היום להצטרף למסלול של הלמן אלדובי
תודה על הסבלנות האין סופית שלך עוד מתחילת האשכול ובכלל בפרוגדמי הניהול מהצבירה הם הרבה יותר משמעותיים, ובאלטשולר זה חצי ממה שאת משלמת בהראל.
נראה שלא.
את יכולה בינתיים להעביר למסלול הלכה בהראל.תודה על הסבלנות האין סופית שלך עוד מתחילת האשכול ובכלל בפרוג
ובעיקר על המענה הברור והחד
אז לבנתיים אני יעבור לאלטשולר עד שיפתחו את המסלול של הלמן אלדובי במיטב דש
אני עושה נכון?
אבל אלטשולר שחם לא משתלם יותר???????את יכולה בינתיים להעביר למסלול הלכה בהראל.
תסתכלי שתי תשובות מעלייךבעקבות הודעה שהועלתה כאן, אני שמה לב שגם אצלי מופיע מסלול לבני 50 ומטה,
אני כמובן רוצה מסלול הלכה.
אני ישנה את המסלול למסלול הלכה כעת או מסלול מחקה מדד sp500 שאמור להיות עכשיו כשר עם המיזוג של מיטב דש והלמן?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: