ברור שזה מאד משפיע על הקצבה.יש סיכוי שזאת הסיבה שעם כל ההפרשות עדיין דמי הקיצבה לעתיד מאוד נמוכים? כי כמעט ואין רווחים עם דמי ניהול כאלו?
לאלטשולר יש הכשר של תשואה כהלכה.גם במסלולי הלכה יש הכשרים שונים
אני בררתי עם הבד"ץ ירושלים לגבי חיסכון לכל ילד של אלטשולר שחם והם אמרו לי שזה לא בהכשר שלהם
כדאי לבדוק
רק לאותו הזמן.הסכום המוערך לגיל פרישה מחושב לי הסכומים שהופקדו עד לאותו זמן או שהוא לוקח בחשבון את ההמשך?
מישהו יכול להסביר את החישוב? האם זה מה שהפקדת לחלק לשנים של הפנסיה המוערכות? או שיש תוספת מסויימת? כי אם מחלקים את הסכום המופקד בסכום של הקצבה לגיל פרישה יוצא סכום שיגמר תוך שנים בודדות.רק לאותו הזמן.
יש לכם מושג לכמה שנים הם מחלקים? הבנתי שזה ממצוע הזמן שהם חושבים שחיים מהגיל פרישה ומעלה.זו ההפקדה + ריבית שנתית משוערת עד לגיל הפנסיה, מחולקת למס' שנים מסויים.
כי הם מחשבים גם את התשואה שהם חושבים שיוכלו להשיג.דוגמא: יכול להיות בקרן 35,000 והסכום המוערך לקצבת הפרישה 500 לחודש. שבחשבון פשוט זה מספיק ל-70 חודשים שזה 5 שנים.
אבל בפועל הם לא אמורים לשלם 5 שנים רק אלא יותר. אז מדוע הסכום לפרישה כביכול כזה "גדול" היה צריך להיכתב משהו נמוך יותר כי זה אמור להתחלק על הרבה יותר שנים.
זה אסור בהלכה זה ריבית קציצה!זה מה אני שואלת. מה גובה הריבית? אני צריכה לדרוש ושלא ישחקו עלי לבוא עם מידע מדויק
באלטשולר זה 1.49 מהפקדה, 0.1 מצבירהחוזרת לנושא של עלויות הפנסיה
כרגע יש לי :
בפנסיה: הפניקס פנסיה מקיפה
מהפקדה 2.5
מחיסכון 0.2
מעוניינת להישאר באותה חברה
לכמה לדעתכם אני יכולה להגיע עם ויכוחים איתם?
רוצה לדעת כיוון ע"מ שאוכל להרגיש בטוחה במהלך המשא ומתן
תודה רבה!!
לפי מה שקראתי זה פנסיה נבחרתבאלטשולר זה 1.49 מהפקדה, 0.1 מצבירה
תנסי להשוות לפחות לזה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: