כל יהודי זהב
משתמש רשום
יש הודעה מסכמת? זזה 52 עמודים בלי עין הרע
תתחיל מהתגובה השניה באשכול.יש הודעה מסכמת? זזה 52 עמודים בלי עין הרע
יש קרן כזאת, אך ללא הכשר.שאלה לי האם יש אפשרות קרן פנסיה ב-500 ארה"ב [סנופי] ואם כן האם זה שווה??
תודה.
עוד שאלה איפה אפשר לשאול לקרוא על קרן השתלמות אני באמצע לסדר את זה גם..
קודם כל תודה.ש קרן כזאת, אך ללא הכשר.
באשכול סמוך כתבתי שייתכן שיפתח מסלול מנייתי פסיבי כשר, אז נמתין, ונקווה שזה ייצא לפועל.
כי אין היום קרן פנסיה שמשקיעה רק בסנופי שאז באמת לפי רב דעות לא צריך הכשרקודם כל תודה.
א. למה צריך הכשר זה גוים.
ב. בהנחה שיהיה כשר או שאני לא לוקחת הכשר [תאורתי] זה שווה.
א. כי הם יכולים לשנות את מדיניות המסלול בלי לספר לך.א. למה צריך הכשר זה גוים.
לצעירים זה לכאורה מאד שווה.ב. בהנחה שיהיה כשר או שאני לא לוקחת הכשר [תאורתי] זה שווה.
יש.כי אין היום קרן פנסיה שמשקיעה רק בסנופי שאז באמת לפי רב דעות לא צריך הכשר
איזה?
בהלמן אלדוביאיזה?
מהברוטוהאם המעסיק צריך להפריש לי פנסיה מהברוטו או מהנטו?
לא קשור לכאן.@מקצועי בלבד אמח לדעת האם המעביד צריך להפריש קרן השתלמות גם מה שמעל לתקרה
אז מבחינת דמי הניהול עדיף את 1.3% ו0.13%.
שכרגע לא מופקד כלום, ואם לא יופקד לפנסיה במשך חצי שנה היא תתהפך להיות קרן פנסיה לא פעילה, ותאבדי את הוותק לכיסוי הביטוחי.מי שפוטר וכעת הפנסיה בהקפאה מה זה אומר?
דמי ניהול היקרים ביותר שיש.דמי ניהול מצבירה 0.5 ומהפקדה 6 אחוז מה זה אומר?
להגיד להם שאם לא ישוו את דמי הניהול לדמי הניהול שאלטשולר גובים, אז תעברו לאלטשולר.ואיך אפשר לנהל משא ומתן עם הפנסיה (הראל) שאין כרגע הפקדות
לא היה איזה תיקון לעניין עקב הקורונה?שכרגע לא מופקד כלום, ואם לא יופקד לפנסיה במשך חצי שנה היא תתהפך להיות קרן פנסיה לא פעילה, ותאבדי את הוותק לכיסוי הביטוחי.
את מתכוונת לזה?לא היה איזה תיקון לעניין עקב הקורונה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: