אפשר למשוך את כל הכסף, רק שאז כנראה תשלמו מס על הכסף, או לפחות על רובו [35%]יש משהו שאפשר לעשות ?
אני לא יודעת במדויק, ולכן מעדיפה שלא לכתוב.שמעתי פעם שאפשר להעביר את הכסף מפנסיה לגמל לפני גיל הפנסיה , תוכלי להרחיב לגבי זה? נטקס
אפשר למשוך את כל הכסף, רק שאז כנראה תשלמו מס על הכסף, או לפחות על רובו [35%]יש משהו שאפשר לעשות ?
אני לא יודעת במדויק, ולכן מעדיפה שלא לכתוב.שמעתי פעם שאפשר להעביר את הכסף מפנסיה לגמל לפני גיל הפנסיה , תוכלי להרחיב לגבי זה? נטקס
תודה רבה!וודאי שמקיפה!!
כללית זה בלי החלק הביטוחי.
כתבתי למעלה מה המינימום לעצמאיים,תודה רבה!
לפי מה קובעים את הסכום?
אין לי מושג על מה את מדברת,מה משמעות של צמוד מדד/לא צמוד מדד?
כן.האם יש חשיבות לעידכון פרטי בני משפחה?
בפרטי חיוב ההרשאה הם שואלים : הצמדה למדד כן/לאכתבתי למעלה מה המינימום לעצמאיים,
אבל מה שמומלץ זה לפחות 16.5% מהרווח השנתי.
אין לי מושג על מה את מדברת,
איפה זה מוזכר בפנסיה?
כן.
תפני אלי בפרטי, ובעז"ה אני יעזור לך.בפרטי חיוב ההרשאה הם שואלים : הצמדה למדד כן/לא
אשכול חשוב מאד!החלטתי לפתוח אשכול, שייתן מענה בצורה מסודרת לכל ענייני הפנסיה,
אז כל מי שיש לו שאלה, או הארה, או הערה, בנושאי הפנסיה,
פה זה המקום, וע"מ שלא יפתחו כל שני וחמישי אשכולות בנושא,
פה יהיה האשכול שירכז את כל ענייני הפנסיה.
כן.ממש תודה על האשכול
לפני שאני פונה , רק לוודא שאכן אלו דמי הניהול?
אם הפרישו לך לקרן הפנסיה הזו גם לפני 2015,ועוד שאלה- באתר אני יכולה לראות דיווחים רק מ2015, מה עם כל השנים קודם?
תודה.כן.
אם הפרישו לך לקרן הפנסיה הזו גם לפני 2015,
תפני אליהם ותבקשי.
לדעתי בטלפון,תודה.
לפנות לקרן עצמה ביצירת קשר באתר או בדרך אחרת?
היא אומרת שיש לה פטור ממס (בעיקרון אמור להיות 35% מס)כדאי מאד להתיעץ עם מישהו שמבין בתחום הפנסיוני. לאחרונה הבנתי שהחוקים נעשו מאד מורכבים בנושא הפנסיה וכדאי לבדוק מה תפסידי במידה ותפדי את הסכום כעת.
נראה לי שמה ששונה בקרן הזו מקרנות אחרות שממילא היא לא ממש תעזור בעתיד. (200 ש' בחודש)מה יהיה בעתיד? ה' יעזור.
הלוואות עם ריבית או בלי ריבית?הפסקתי לעבוד לפני כשנה. הצטבר לי בקרן פנסיה (לא בפיצויים - אותם כבר הוצאתי) סכום של 18,000 ש"ח. אני יכולה לקבל פטור ממס. שווה לי להוציא אותם?
אני חייבת לשלם מספר הלוואות וכבר נמאס לי לרדוף אחרי גמחים. ראיתי בחישוב שיצא לי אחרי הפרישה סכום של 200 ש"ח לחודש. אולי שווה להוציא וזהו?
בשום פנים ואופן לא לפדות!!!הפסקתי לעבוד לפני כשנה. הצטבר לי בקרן פנסיה (לא בפיצויים - אותם כבר הוצאתי) סכום של 18,000 ש"ח. אני יכולה לקבל פטור ממס. שווה לי להוציא אותם?
אני חייבת לשלם מספר הלוואות וכבר נמאס לי לרדוף אחרי גמחים. ראיתי בחישוב שיצא לי אחרי הפרישה סכום של 200 ש"ח לחודש. אולי שווה להוציא וזהו?
גם לא בשביל לצמצם הוצאות משכנתא?בשום פנים ואופן לא לפדות!!!
אלא א"כ את לא מתכננת לעבוד כלל בהמשך החיים, לא בתור שכירה ולא בתור עצמאית.
וגם את הפיצויים זה טעות חמורה לפדות,
וזה שיש לך עכשיו רק 18,000 ככה זה תמיד, אף אחד לא מתחיל בפנסיה עם 2,000,000 ש"ח,
אלא מי שחוסך חודש אחרי חודש, ולא מתפתה להוציא גם אם הוא יכול, בסוף יש לו שם כזה סכום.
מאיפה משלמים את החובות? זה שאלה אחרת, והיא לא נשאלה כאן, אבל ודאי שלא על חשבון הפנסיה!!
למה? מה ההפסד הגדול?בשום פנים ואופן לא לפדות!!!
אלא א"כ את לא מתכננת לעבוד כלל בהמשך החיים, לא בתור שכירה ולא בתור עצמאית.
וגם את הפיצויים זה טעות חמורה לפדות,
וזה שיש לך עכשיו רק 18,000 ככה זה תמיד, אף אחד לא מתחיל בפנסיה עם 2,000,000 ש"ח,
אלא מי שחוסך חודש אחרי חודש, ולא מתפתה להוציא גם אם הוא יכול, בסוף יש לו שם כזה סכום.
מאיפה משלמים את החובות? זה שאלה אחרת, והיא לא נשאלה כאן, אבל ודאי שלא על חשבון הפנסיה!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: