חשוב לפני שאתה מדבר
משתמש פעיל
אבל אתה יכול להיות רגוע העברתי לשם ילד אחד מתוך 4האלה שמתרגשים מהצלחה חד פעמית
אבל אתה יכול להיות רגוע העברתי לשם ילד אחד מתוך 4האלה שמתרגשים מהצלחה חד פעמית
אתם מדברים על חיסכון לכל ילד?? אין מקומו כאן, ולאינפינטי הלכה יש הרבה מה למכור, אבל שוב לא באשכול זה.אבל אתה יכול להיות רגוע העברתי לשם ילד אחד מתוך 4
אמרתי כמה שאני צוחק עליהם אבל לא אכפת לי לנסות רק פנסיה זה הרבה כסףאתם מדברים על חיסכון לכל ילד?? אין מקומו כאן, ולאינפינטי הלכה יש הרבה מה למכור, אבל שוב לא באשכול זה.
בקצרה אינפיניטי הלכה חיסכון לכל ילד הוא מסלול ייחודי הכי טוב לטווח ארוך שאין בחברות אחרות, בפנסיה זה שונה.אמרתי כמה שאני צוחק עליהם אבל לא אכפת לי לנסות רק פנסיה זה הרבה כסף
ולא גוף הדברים
לא אמרתיבקצרה אינפיניטי הלכה חיסכון לכל ילד הוא מסלול ייחודי הכי טוב לטווח ארוך שאין בחברות אחרות, בפנסיה זה שונה.
נכוןזה משהו חדש
הם מפוקחים ע"י הרשויות וזה מספיקאני לא יודע כמה אפשר לסמוך על הנזילות,
בעיההשירות לקוחות
זה לא נוגע למשקיעים.וזה גם חברה קטנה שיכולה בטעות א' לפשוט רגל
על מי?אמרתי כמה שאני צוחק עליהם
או אינפינטי?הדור החדש
תספר את זה ללקוחות של סלייס.הם מפוקחים ע"י הרשויות וזה מספיק
אין משמעות אם היא חברה צעירה או לא, סלייס היא נוכלות עפ"י החשד ולזה בדיוק צריך פיקוח הדוק של הרשויות, והפיקוח של הרשויות עלתה על זה די בזמן.תספר את זה ללקוחות של סלייס.
אתה רציני?והפיקוח של הרשויות עלתה על זה די בזמן.
ובסוף גם את הכסף שנשאר הקפיאואתה רציני?
מדובר על שנים של אי סדרים
שערוריה בקנה מידה!
ניהול כספים באקסלים בצורה חלקית.
העברות כספים ממסלול למסלול
א. על הדור החדשעל מי?
או אינפינטי?
בשורה התחתונה, יש כתובת והרשויות ייתנו את דעתם וישאו ב(חלק מ)אחריות ושוב זה לא קורה רק לחברות צעירות, למיידוף היתה חברה מפלצתית והחזיקה המון שנים.אתה רציני?
מדובר על שנים של אי סדרים
שערוריה בקנה מידה!
ניהול כספים באקסלים בצורה חלקית.
העברות כספים ממסלול למסלול
בגדול כולם מפוקחים על ידי הרשויות ההבדל הוא בעיקר בדמי ניהול ובשירות לקוחות (יתכן שצריך לבדוק דברים נוספים כמו איזון אקטוארי, אבל אני לא מבין בתחום.ואני שואל שוב לאיזה חברה לדעתכם [לא יעוץ וכו'] עדיף לעשות קרן פנסיה
זה מסלול מנייתי והוא בסיכון גבוהוהאם מהמסלולים הכשרים הכי עדיף מבחינת תוצאות הריוח לשים ב-s&p
בגדול כפי הידוע לי, כןמה זה קרן כולל הרוחים
אין ביטוח למקרה כזה?וזה גם חברה קטנה שיכולה בטעות א' לפשוט רגל
+1אבקש המלצה על יועץ פנסיוני תותח וירא שמיים
בסתמא עשו לעצמם ביטוחאין ביטוח למקרה כזה?
שמעתי שכל בתי ההשקעות עושים ביטוח עד לסכום של 500,000 ש"חבסתמא עשו לעצמם ביטוח
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: