לא יודע, לי יש פנסיה מקיפה. כללית זה למי שרוצה להפקיד סכומים גבוהים יותר לפנסיה.מה ההבדל בין פנסיה מקיפה לפנסיה כללית s&p500,?
לא יודע, לי יש פנסיה מקיפה. כללית זה למי שרוצה להפקיד סכומים גבוהים יותר לפנסיה.מה ההבדל בין פנסיה מקיפה לפנסיה כללית s&p500,?
מענין.פרטי הקרן באיזור האישי באתר שלהם.
גם במיטב וגם בחברות האחרות מושקע כ70% במדד.במיטב דש 93% מושקע בs&p500, אני לא יודע מה לגבי ה-7%הנותרים.
מה זה אומר תשואה קבועה?גם במיטב וגם בחברות האחרות מושקע כ70% במדד.
והשאר באג"ח מיועדות, ו/או בהשקעות אחרות בתשואה קבועה.
למה מיטב כותבים באתר נתונים אחרים.גם במיטב וגם בחברות האחרות מושקע כ70% במדד.
והשאר באג"ח מיועדות, ו/או בהשקעות אחרות בתשואה קבועה.
שמקבלים על זה תשואה קבועה של 5.15% בערבות המדינה.מה זה אומר תשואה קבועה?
הם לא כותבים נתונים אחרים.למה מיטב כותבים באתר נתונים אחרים.
אני רואה שהנתון משתנה מיום ליום, אתמול בלילה היה כתוב 93% בסנופי.
צפה בקובץ המצורף 1551397
מה זה המסלול לבני 50 ומטה? לא ביקשתי להצטרף לכזה מסלול.הם לא כותבים נתונים אחרים.
אלא זה מסלולי ההשקעה שלך בפנסיה, ש93% מהכסף נמצא כרגע במסלול השקעה מחקה מדד S&P 500 ו7% נמצא במסלול השקעה "לבני 50 ומטה".
עכשיו לא כתוב לך שם במה הכסף שנמצא בכל מהמסלולים האלו מושקע, וכפי שכתבתי במסלול S&P 500 אז 70% מהכסף מושקע במדד הזה והשאר באג"ח מיועדות, ו/או בהשקעות אחרות בתשואה קבועה.
זה מסלול ברירת מחדל.מה זה המסלול לבני 50 ומטה? לא ביקשתי להצטרף לכזה מסלול.
הייתי בהלמן אלדובי, ובמיזוג הקרן הועברה למיטב.זה מסלול ברירת מחדל.
אני לא יודעת את הנתונים שלך, אבל הרבה פעמים יש כספים שלא עברו למסלול הרצוי מהרבה סיבות.
כפי שכתבתי יכול להיות לזה הרבה סיבות, ואני לא יודעת את הנתונים שלך.הייתי בהלמן אלדובי, ובמיזוג הקרן הועברה למיטב.
יכול להיות שמשהו השתבש במעבר הזה?
ממלא טופס לשינוי מסלול השקעה.איך אני משנה את זה?
אכן.בני 50 ומטה זה מן הסתם לא כשר?
בעקבות מאמרים שקראתי בנושא של @מקצועי בלבד ושל @השקעות R הוןעכשיו לא כתוב לך שם במה הכסף שנמצא בכל מהמסלולים האלו מושקע, וכפי שכתבתי במסלול S&P 500 אז 70% מהכסף מושקע במדד הזה והשאר באג"ח מיועדות, ו/או בהשקעות אחרות בתשואה קבועה.
אם אתה רוצה ש70% מהכסף יושקע במדד, אז אכן צריך שכל הכסף יושקע במסלול הזה.בעקבות מאמרים שקראתי בנושא של @מקצועי בלבד ושל @השקעות R הון
הבנתי שבהתאם לגילי מומלץ להשקיע כ-70%-80% מהפנסיה במניות.
בהתאם לנאמר אני מבין שכדאי לי להעביר את כל הפנסיה שלי למסלול מחקה מדד s&p500
כי בפועל רק 70% ממנו יושקע במניות.
האם הבנתי נכון?
בקרוב ממש עוד עשרות מסלולים כשרים באלטשולר מחקי מדדים מסוגים שונים, פריצת דרך משמעותית בהכשרת עוד עשרות מסלולים.האם יש לאלטשולר מסלול כשר מחקה מדד?
הבנתי שמה שיש להם כשר, חשוף למניות בצורה נמוכה.
אז כרגע אין..בקרוב ממש עוד עשרות מסלולים כשרים באלטשולר מחקי מדדים מסוגים שונים, פריצת דרך משמעותית בהכשרת עוד עשרות מסלולים.
דמי הניהול זה פרמטר חשוב, אבל הרבה יותר חשוב זה לדעת מה מסלול ההשקעה המתאים והרווחי ביותר בשבילך.מתלבטת האם לעבור חברה,
עד היום הייתי בכלל (ברירת מחדל של העבודה שלי)
עם 1.79% מהפקדה מ0.18% מצבירה
הציעו לי עכשיו במנורה:
1.2% מהפקדה ו 0.1% מצבירה
או 2% מהפקדה ו0% מצבירה
האם זה משתלם, או שיכולה להשיג משהו יותר טוב?
לא המשכתי לחפש. השאלה שלי האם שווה לחפש בעוד חברות, או שלא אשיג משהו יותר טוב.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: