וזה מרגיע?שלום !!!
(למרות שבסוף הוא ודאי ישלם לי !! )
ע"ז נאמר, 'אם אני לי מי לי'אני שמעתי שיש קופות שברגע שהמעסיק לא מפריש הם מהר מאד מאיימים עליו בתביעה ואז הוא מפריש, אשמח אם מישהו יודע על חברה כזאת ?
בכל חברה הם שולחים מכתב התראה למעסיק.אני שמעתי שיש קופות שברגע שהמעסיק לא מפריש הם מהר מאד מאיימים עליו בתביעה ואז הוא מפריש, אשמח אם מישהו יודע על חברה כזאת ?
אכן אמרו לי שהוא הפסיק אחרי ש6 חודשים המעסיק לא שילם !!אגב, אתה עלול לאבד גם את הרצף הביטוחי שלך.
אם יורשה לי להציע..אכן אמרו לי שהוא הפסיק אחרי ש6 חודשים המעסיק לא שילם !!
לצערי שמעתי ע"ז רבות מאנשים שזה קורה בעיקר בציבור במורות וגננות המנוצלותשלום !!!
אני נמצא בהראל וכבר כמה חודשים שהמעסיק לא מפריש לי קופות (למרות שבסוף הוא ודאי ישלם לי !! )
אני שמעתי שיש קופות שברגע שהמעסיק לא מפריש הם מהר מאד מאיימים עליו בתביעה ואז הוא מפריש, אשמח אם מישהו יודע על חברה כזאת ?
האמת שהיה כבר תקדים שבית משפט לעבודה חייב מעסיק שלא הפריש לעובד קרן פנסיה (ושם מדובר שהעובד לא רצה כי רצה לקבל את זה מזומן) ואח"כ חלה ומת לשלם ליורשים פיצויי בגין אובדן פנסיית נכות בסך של 22,886 ₪ ופיצוי לשאירים בגין אובדן פנסיית שאירי מבוטח בסך של 45,543 ₪, בתוספת הפרשי הצמדה וריבית. (בתיק סעש (י-ם) 11511-09-16)אם יורשה לי להציע..
תסבירו למעסיק את המשמעות שאם חלילה יקרה משהו.... (אובדן כושר עבודה או פטירה חלילה) אתם לא מבוטחים.
אגב, אם הוא לא ישתכנע.
תפנו לחברת ביטוח ותבקשו לשלם כדי להמשיך את הרצף הביטוחי
חבל, זה ביטוח חשוב וזול.
שוב תודה !!!תפנו לחברת ביטוח ותבקשו לשלם כדי להמשיך את הרצף הביטוחי
חבל, זה ביטוח חשוב וזול.
נכון אבל אתה היית יכול לבקש שיהיה לך "ריסק זמני", וכך הכיסוי הביטוחי היה נשמר עד שנתיים.שוב תודה !!!
התקשרתי להראל להציע שאני אשלם את הביטוח אך הם אמרו שאי אפשר לשלם את הביטוח לבד בלי כל ההפקדה החודשית !
סביר.
שיעור דמי ניהול מצבירה: 0.2%
שיעור דמי ניהול מהפקדה: 1.8%
אשמח לדעת אם זה יקר /זול /סביר (קרן פנסיה)
תודה רבה
תודה על המענה.סביר.
בהחלט אפשר לקבל יותר זול.
כן.תודה על המענה.
בשני הנתונים אפשר לקבל מחיר יותר זול?
עדיף ישירות מול החברות.ואיך עושים את זה, דרך פניה לסוכן שלי?
אפשר לפנות אליכם בפרטי לשאלה נוספת?כן.
עדיף ישירות מול החברות.
ודבר ראשון כדאי להבין איזה מסלול השקעה הוא המתאים והרווחי ביותר בשבילך.
בהחלט.אפשר לפנות אליכם בפרטי לשאלה נוספת?
תודה.
למי שמבין בהשקעות בדרך כלל כדאי סיכון גבוה.אישה שכירה בת 30+ מומלץ בקרן השתלמות וכמו כן בקרן פנסיה מסלולי מניות בסיכון גבוה או בסיכון בינוני?
בדרך כלל כדאי לבטל.שאלה 1:האם לבטל ביטוח מנהלים? לפי הבנה שלי זה לא באמת משתלם בגילאים שלי בנוסף ביטוח חיים יקר בנוסף דמי ניהול גבוהים משמעותית מקרן פנסיה.
תלוי טווח זמן ההשקעה וההבנה בהשקעות.שאלה 2:מה מומלץ בקרן השתלמות וכמו כן בקרן פנסיה מסלולי מניות בסיכון גבוה או בסיכון בינוני?
למי שלא מבין בהשקעות, מסלול כללי או הלכה.תודה על המענה המהיר יש עדיפות לקרן ספציפית ?
איזה חברה מומלצת?למי שמבין בהשקעות ומשקיע לטווח ארוך מסלול מחקה מדד.
כמו שכתבתי פנסיה 30+ שנים אני בת 30+תלוי טווח ההשקעה וההבנה בהשקעות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: