כן.האם יש קרן פנסיה שמחקה מדד SNP500 כשרה ?
בהראל, כלל, מגדל, מיטב דש, מנורה מבטחים, והפניקס.
כן.האם יש קרן פנסיה שמחקה מדד SNP500 כשרה ?
ראשית,מחקה מדד?
תלוי במדיניות ההשקעה של המסלולהכסף מושקע בחו"ל או בישראל?
הכסף יושקע בחברות אותן ציינתישינוי המדד?
מה השאלה?שאלה לגבי הפנסיה
כרגע בצבירה 50K
הכנסה ממוצעת בין 5.000 ל7.500
בת 28 (יש זמן עד הפנסיה)
הצעות כדלהלן:
הראל: 2% מהפקדה 0.2% מצבירה
הפניקס: 1.75% מהפקדה 0.2% מצבירה
מגדל: 1.3% מהפקדה 0.13% מצבירה
מנורה (עם הסכם מעסיק - בית יעקב): 1.75 % מהפקדה 0.2% מצבירה
ויש ויכוח בין הסוכנים האם עדיף מנייתי / עוקב מדד S&P 500 / כרגע השוק במיתון שים את הכסף בקרן שקטה (וכמובן שמדובר על מסלולים כשרים).
מה דעתכם?
תודה מראש
ערכתי, איזה חברה עדיפה ואיזה מסלול?מה השאלה?
אז דעתי היא שהכל תלוי בנתונים האישיים.ערכתי, איזה חברה עדיפה ואיזה מסלול?
באיזה נתונים אישיים? פירטתי משכורת וגיל, מה עוד יכול לשנות?אז דעתי היא שהכל תלוי בנתונים האישיים.
@מקצועי בלבדבאיזה נתונים אישיים? פירטתי משכורת וגיל, מה עוד יכול לשנות?
זה פנסיה תקציבית, הרבה יותר טוב ממה שיש פה.מי יודע להיכן מפרישים בחינוך העצמאי את הפנסיה למיש לא עשה שינוי בנתונים אף פעם מאז 1980?
למה הם בירידה??אלטשולר בירידה
כולם בירידה כי כל שוק ההון בירידה כרגע.למה הם בירידה??
מה הסיפור??
תוכלי להמליץ לי על משהו אחר??
כן אם את רוצה להיות מבוטחת (כלומר לבטח את הבעל והילדים - מאחל לך אריכות ימים) אז את צריכה את זה.כעת אני מבינה (ובבקשה תתקנו אותי אם אני טועה) שאני חייבת את זה מכיוון שאין רכיב ביטוחי בביטוח מנהלים.
זה לא עבירה על החוק. המעסיק יוכל להמשיך להפריש.מה זה אומר כעת? עבירה על החוק? המעסיק לא יכול להפריש חודש הבא? או משהו אחר?
אפשר יותר פירוט? בגלל דמי ניהול/תשואות/רכיב ביטוחי?לתשומת לבך: על הרוב ביטוחי המנהלים החדשים זה מוצר גרוע יחסית לקרן פנסיה. זה סתם סיבוב שסוכני הביטוח וחברות הביטוח עושים בעיקר על בעלי שכר גבוה..
בדרך כלל בגלל הכל. לפעמים בגלל חלק מהדברים שמניתם.אפשר יותר פירוט? בגלל דמי ניהול/תשואות/רכיב ביטוחי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: